Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért üvölt torkaszakadtából...

Miért üvölt torkaszakadtából teljesen kikelve magából minden alvás előtt?

Figyelt kérdés

9 hónapos lesz a kislányom, nappal egy angyal, eljátszik egyedül, mászik, ágy mellett sétálgat, nagyon csendes. DE! amikor eljön a délelőtti, délutáni, ill. esti alvás akkor fél órán keresztül tébolyodottan, kékülésig üvölt. Felveszem nem jó, leteszem mégrosszabb. Mellettem fekszik, simogatom, énekelek, csendben vagyok, bármit csinálok, semmi sem jó. Amikor meitaiban kimegyünk sétálni, akkor abba szó nélkül elalszik.

Mi lehet a baj? Mi a megoldás?

Amire elaltatom, addigra kész vagyok lüktető fejfájásom lesz és legtöbbször elalszom mellette.

2011. nov. 14. 14:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Tanacsot nem tudok adni, es a miert-re sem tudom a valaszt.

Viszont az enyem is ugyanaz,most 2.5 eves, es most kezdi kinoni. Melettem alszik el, de van mikor en hamarabb elalszom. A hiszti egyre ritkabb, es rovidebb.

De biz volt olyan meg feleve, hogy mar en is torkomszkadtabol orditottam.

2011. nov. 14. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!