Miben viszitek ki setalni 3 hos babatokat ilyen idoben?
Én is pont ezt akartam kérdezni. Hétfőre 28 fokot mondtott és mennünk kell tanácsadásra. Te mit adnál rá, ha szép napos idő lesz?? Merjek rövid újjút adni rá?
Bocsi hogy bele rondítottam a kérdésedbe de minek kérdezzem meg mégegyszer!!!
3,5 hós anyuka
Ha valakinek nem tetszik a kérdés, nem kell írni semmit.
A kérdésre válaszolva, én majd csak 17 óra után viszem ki, ujjatlan body, rövid ujjú body, vékony nadrág, zokni.
Sziasztok!
Bocsi, hogy közbe kérdezek, de sapekot milyet adtok rá? Fontos, hogy fülvédős legyen, vagy csak a napsütés ellen védjen? 6 hónapos a lányom. Köszi előre is.
Én sem tudom miért kell kötekedni! Ha nem tetszik a kérdés,nem kell elolvasni,válaszolni meg főleg!
Amúgy én sem tudom soha hogy mit adjak rá,pedig "már" 7 hónapos. :)
Milyen kötekedésről van szó? Csupán kibővítette a kérdést. Ez is baj??? Hihetetlen, hogy ezen az oldalon sokan belekötnek minden kérdésbe.... Ha nem tetszik a kérds, ne válaszolj rá, de ha hasznos a kommented (mint az 1. hozzászóló kérdése pl.) akkor tedd. Nem? Bocsi ezért, de muszály volt learja.
Amőgy a válaszodra kérdés, én ujjatlan body, rövidujjú póló meg egy vékony naci. Ha meg már télleg 28 fok lesz, akkor rövid ujjú body meg van egy jópofa kis kertésznacink ami rövid szárú. Hozzá egy kis zokni. Mi 6 hósak vagyunk, így nekünk már beállt a hőháztartásunk. Én abból indzulok ki, hogy én 2 réteggel tuti nagyon meggyulladnék, így neki sem akarom azt. Persze egy nagyon pici babánál egyetértek a fentiekkel, hogy kell még a 2 réteg, de rövidujjúban csakis... Dugiba meg egy kis póló hosszú ujjú. :-)
Az első vagyok:mindent köszönök!
Megint kezditek!-azt jelenti,hogy nem hajlandó megirni a kérdező,hogy milyen az idő ott. Mint látom nem mindenhol van már 29 fok. Nállunk az van most!17 orakor,lassan leáll a szél és 18 körül magyönk csak ki.Napon melegebb van. Rövidben viszem ki,de viszek kardit és b.sapit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!