Kell hogy fájjon a hasa, hogyha elkezdek hozzátáplálni?
Ugy érem, minden babának fáj? És miért fáj?
Anyósom szerint mindenképp fájni fog neki, és attól érik a gyomra ha adok neki mást is mint anyatejet. Meg attól záródik a gyomorkapu.
De akkor miért mondják, hogy ha valamitől fáj a pocak, akkor várj pár hetet és próbáld meg újra, hátha addigra érettebb rá. Akkor ezek szerint amúgy érik a gyomra és erősödik, akármit is etetek vele.
Ha fáj neki valamitől, az azt jelenti hogy nem érett még arra a kajára a gyomra szerintem. Nem?
Anyu szerint nekünk nem fájt a hasunk.
Szerintem az a jó/normális,ha nem fáj a hasuk.A fiam már elég sok mindent eszik(6hónapos),és csak nagyon ritkán fáj a hasa-inkább csak akkor,mikor nagyon mohón eszik.Meg azt vettem észre,ha én eszek cukorborsót-és ugye szopik is még-akkor görcsöl tőle.
Ha nagyon nyűglődik a hasával a hozzátáplált kaja miatt,akkor tényleg célszerű várni vele.De ezt is mint minden mást-babája válogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!