Hogyan kezdjem a hozzátáplálást?
Figyelt kérdés
Most múlt 5 hónapos a csöppem. Elkezdtem almával kóstoltatni, ízlik neki :). Fél éves korától tervezem más ételek bevezetését. Mivel kezdjem? A tejem kezd kevés lenni neki esténként. Érdemes lesz tápszert vennem? Melyik tápszer a legjobb? Köszi előre is a válaszokat :)2009. máj. 9. 09:17
1/3 anonim válasza:
Egy éves korig kell a tejci vagy tápi. Ha azonban kiváltod a szopikat és csak reggel-este fog szopni...talán annyi tejcid lesz még. Ha nem, semmi gond, igy is ügyesen szoptattad eddig, én milumil HA 2-es tápit adok, ezt hathós kortól adjuk, előtte a startot vagy 1-est. Ha mem vagytok allergiásak, bőrproblémások, elvileg nincs szüksége hipoallergén (HA) tápira, mehet a sima is. Jó még a milupán kivül a nestlé. (beba), humana is, de vannak olcsóbbak, anyagi helyzetedtől függ, nem olcsók! ( legolcsóbb és legjobb a tejcid;)). Almát vegyitheted őszibarival, vannak jó, 4 hós kortól adható hippes gyümik, pl sütőtök-alma, ezt szokták szeretni. Mehet a sárgabari, körte, szilva, meggy, ezeket kutyulhatod is. Ha már egy üveggel megeszi (180-190 g), akkor kiváltottad a szopit , érdemes a tizorait kiváltani gyűmivel. Először tehát: reggel szopi, 10-11 kor gyümi, amennyit elfogad., aztán rá szopi. Egyszer csak annyit eszik, hogy elég lesz utána teával/vizzel itatni.
2/3 anonim válasza:
5 hónaposan a fiamnak ezeket adtam.
Alma, őszibarack, sárgarépa, burgonya. Majd ha ezeket megszokta akkor jött a sütőtök, saláta, paradicsomlé, cékla.
A fiam imádta a tejpépeket azzal is majd ki lehet váltani egy étkezést.
A tápszert szerintem beszéld meg a doktornővel.
3/3 anonim válasza:
2. vagyok. Süritésnek lehet használni Sinlacot amit ismét gyerekorvossal írasd fel mert így olcsóbb. természetesen lehet venni recept nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!