Éjszakai ébredések, nálatok mi vállt be? Kisfiam 5 hónapos és kb.2 hós koráig már majdnem végig aludta az éjjelt (3-4-ig akkor szopott először reggel) majd jött egy nátha a bátyótól és borult minden.
Figyelt kérdés
Azóta eltelt pár hónap és egyre többször kel éjjel, hogy visszategyük neki a cumit szinte óránként van, hogy félóránként. Sajnos csak azzal alszik el. A nagyobbik fiam 3 éves koráig rosszul aludt, szaladtam rögtön ha sírdogált és nem tudom emiatt e de nagyon sokig nem aludt jól.Nem akarom ezt a hibát most is elkövetni, de ma hagytam sírni 10 percet éjjel de nem hagyta abba.
Van valami ami bevált nálatok, még szopizik meg megindultak a fogak is mert nyálzik,rág mint az őrült:)
Borostyán lánc az van rajta rengeteget nyugodott tőle csak az éjjelek.Nem fogom tudni így összeköltöztetni őket attól félek.
2011. nov. 12. 09:18
11/11 anonim válasza:
1. nap nekem nem sírt 40 percig összesen sztem 10 percet sírt,inkább elvándorolt, 2.knap is kb 2 percet nyafogott nem is sírt ma délután egy kicsit hüppögött,de pl délelőtt játszás közben aludt el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!