Ma reggel éreztem, hogy kezd fájni a torkom. A családban majdnem mindeki beteg. Mit csináljak, hogy ne jöjjön ki jobban rajtam a nátha? Lehet valamit szedni? Van valakinek valami csoda gyógymódja:-)?
Vitamin!!!!
Paprika, hagyma a C vitamin miatt, de C bogyót is ehetsz.
Minden olyat ami egészséges!!!
Gyümik, zöldségek!
Citromot vágd össze, csurgasd meg jól mézzel és edd meg! Ezenkívül gargalizálj langyos sós vízzel és kösd be a torkod kék ruhával. Ihatsz még kamillateát, csipkebogyóteát, hársfateát mézzel. Nekem múlthéten 1 nap alatt elmúlt, pedig nyelni alig bírtam!
Jobbulást!
Bár nem én írtam a kék ruhát, de mint tudjuk, van olyan, hogy színterápia, szóval miért ne használhatna?? Mindenesetre nem fáj bekötni a torkot kék ruhával, és nem hiszem, hogy árthat...
Kipróbálhatod a reszelt fekete retket mézzel leöntve, nagyanyáink receptje torokfájás idején. (a méz kiszívja a hatóanyagokat, és segíti a felszívódásukat) Nyákoldó, köptető, fájdalomcsillapító. Ezenkívül bodzateát nyugodtan ihatsz, meg kamillát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!