Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nektek mennyit változtatott a...

Nektek mennyit változtatott a férjes/ élettársi kapcsolatotokon a gyerek vagy gyerekek születése, nevelése? Milyen irányba?

Figyelt kérdés
2011. nov. 11. 12:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

8 hónapos a babánk, kb. 1 hónapja kezdett megromlani a viszonyunk a férjemmel. Előtte nem volt gond, minden olyan volt, mint azelőtt.

De mostanában sokkal több a melója, kevesebbet van a kicsivel. Ha meg végre játszik vele, akkor türelmetlen, az első nyüszögésnél már veszekszik a gyerekkel. Ha rászólok, akkor meg velem. Ha felhozom neki, hogy kicsit bunkó mostanában, akkor meg én vagyok a hisztis pics@. Már nem tudom, mit mondhatnék vagy tehetnék, hogy jó legyen. :(

De holnap végre lesz egy napunk kettesben, megpróbálok beszélni vele. Mert nekem ez így nem jó.

2011. nov. 11. 13:42
 12/14 anonim ***** válasza:
9 hónapos a babánk, 1 hónappal ezelőttig minden szuper volt köztünk- bár fáradtság az volt bőven, mert éjjel 6-8szor felsir a gyerek-kb. 1 hónapja elhidegültünk egymástól..Ez borzasztó, már beszéltünk is róla, és nem tudjuk, mit kéne tenni.:-((
2011. nov. 11. 15:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Azon túl, hogy 2 gyönyörű gyerek szülei lettünk és óriási élményekkel gazdagodtunk amik életem legeszebb percei és emlékei lesznek, és a gyerekeink a legfontosabbak, na ezeken kívül 0 lett a társadalmi és aszexuális életünk. Nincs nagymama egyik oldalról sem, legalábbis szarnak a fejünkre. A nagy 4 éves, a kicsi 1. Már alig várjuk, hogy kicsit levegőhöz jussunk, mert nincs egy percünk sem kettesben, amikor meg van akkor mindketten hullák vagyunk. Keményebb mint gondoltunk..:(
2012. jan. 11. 19:52
 14/14 anonim válasza:

Nem leszek mèpszerŭ a vàlasszal. 4.5 èves a gyerköc. Hittem benne, hogy több idönk lesz egymàsra. Jòl keresek, nem lenne gond felügyeleyet szervezni. zhazaèrek, Mindkeyyen dolgozunk. èn több idöt töltök a munkahelyen. Hazajövökk jàyszom a gyerkkel ès hallgatom a felesègem pattogà

sàt igènueit. Most beíratkozottt az egyetemre, hogy megszerezze az 5. diplomàjàt. Mozgoó pènztàrcànak èrzem maga. Testisèg minimàlis, màr èn sem sürgetem. Nem dugtam fèlre de èrzem, nem lesz örökkè ìgy. Igazàból az hiànyzik, hogy valaki hozzàm bújon, ètezzem, hogy akar ès beszelgessünk.

szept. 15. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!