Mikor kezdtetek hozzátáplálni tápszeres babát?
Szia!
szerintem nincs sok igazság abban, amit az előttem szóló mond.
Nyugodtan el lehet kezdeni,az én fiam is 4 hónapos múlt mikor elkezdtem, az elejétől tápszeres.
Én nem kértem engedélyt a gyerekorvostól, és mikor mondtam neki, hogy elkezdtük még mondta is hogy többet adjak neki, azaz többször egy nap.
Amúgy biztos sok véleményt kapsz, mert mindenki máshogy csinálja, mindenkinek a szíve joga, hogy mikor kezdi el.
Ja még annyit hogy az én fiam 4 hósan majdnem 8 kg volt, ezért sem baj, hogy elkezdtük.
De ezt te döntöd el úgy is!
sok sikert
én 5 hónaposan kezdtem kósolgatni a fiammal, de csak egy-két kanálkával minden nap. ezt főként a kanalazás miatt tettem, nem a kaja miatt. 6 hónaposan kezdtem emelni az adagokat, amennyi neki jól esik és egyre több mindent is eszik. így is max. 3/4 üveg kaját eszik meg, aztán tápi.
szerintem nem kell elsietni a hozzátáplálást tápszeres babáknál sem és a tapasztalatom is az volt, hogy a babáknál is észrevehető, hogy mikor érettek rá. az én fiam 6 hónapos korától eszik szívesen mást, addig csak játék volt a kanál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!