Délutáni alváshoz átöltöztetitek a babát? Vagy legalábbis adtok rá másik ruhát mint amiben van napközben? (Már mászó, totyogó babára gondolok)
Lányom 18,5hós és délutánra levetköztetem bodyra és egy vékonyabb nadrágot adok rá. Napközben harisnya és melegitőgatya ill pulcsi van rajta. S az alvása kb 2-3 óra.
Azért merült fel bennem a kérdés mert láttam a Tescó újságban hogy már másfél éves babára lehet pizsamát kapni. De egy ekkora babára szerintem még felesleges. Hisz fürdés után ha még sokáig fent van/játszik vele a család;apuka/ akkor szobai melegitő ruha,alváshoz vékony nadrág és body(mint a du alvihoz). Igy pl este már huzza le a nadrágot ill fekszik le az ágyba:)
de furcsa amit írsz! soha eszembe se jutott melegítő letenni aludni éjszaka a babámat, ezt a levezetést meg végképp nem értem :) bocs, nem megbántani vagy kötekedni akarok de érdekes a logikád :)
kisfiam 2 éves, születésétől éjjel pizsiben alszik, nappal meg szabadidőben van vagy valami "rendes" ruhában.
persze mikor pici volt akkor még rugi volt a pizsije.
este fürdés után nálunk is van 20 perc játék de pizsiben, miért nem lehet abban játszani??? olyan cuki benne :) már vagy 1 éves rendes pizsit hord...
jó sokszor öltözteted amúgy egy nap a kicsid, én fele ennyiszer sem :)
délután csak melegítőben fektetem le.
lehet tényleg kötekedősnek tűnik a bejegyzésem, de tényleg semmi ilyen nem volt célom csak meglepett, hogy így gondolod :)
Próbáltam ráadni pizsit,de nem aludt el benne.(pizsi anyagú rugit). Aztán nyáron bodyban aludt,most meg már csak egy vékony nadrág:) S abban alszik.Jó mondjuk velünk alszik igy a mi takarónk is melegiti! Lehet hogy hülyeség de igy délutánra is tudja h most alvi lesz..
Mondjuk mi későn fekvő család vagyunk,lehet ezért alakult ki nálunk estére is a harisnya/nadrág kombó. S ha fárad már saját maga huzza le a harisnyát..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!