Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Délutáni alváshoz átöltöztetit...

Délutáni alváshoz átöltöztetitek a babát? Vagy legalábbis adtok rá másik ruhát mint amiben van napközben? (Már mászó, totyogó babára gondolok)

Figyelt kérdés

Lányom 18,5hós és délutánra levetköztetem bodyra és egy vékonyabb nadrágot adok rá. Napközben harisnya és melegitőgatya ill pulcsi van rajta. S az alvása kb 2-3 óra.

Azért merült fel bennem a kérdés mert láttam a Tescó újságban hogy már másfél éves babára lehet pizsamát kapni. De egy ekkora babára szerintem még felesleges. Hisz fürdés után ha még sokáig fent van/játszik vele a család;apuka/ akkor szobai melegitő ruha,alváshoz vékony nadrág és body(mint a du alvihoz). Igy pl este már huzza le a nadrágot ill fekszik le az ágyba:)

2011. nov. 10. 12:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egy éves a lányom, a délutáni alvás az harisnya, body! Este fürcsi után én pizsit adok rá, már régóta, és kis köntöse van, ha nem alszik el egyszerre, azt ráadom, és abban még kijön velünk!
2011. nov. 10. 13:27
 12/16 anonim ***** válasza:
Én a délutáni alváshoz nem öltöztetem át, mert nem koszos a rucija! Ha koszos lesz, akkor azután öltöztetem át. Szóval mindig tiszta ruhába van! Este fürdés után pizsibe öltözik és hálózsákba alszik.
2011. nov. 10. 13:46
 13/16 anonim ***** válasza:

de furcsa amit írsz! soha eszembe se jutott melegítő letenni aludni éjszaka a babámat, ezt a levezetést meg végképp nem értem :) bocs, nem megbántani vagy kötekedni akarok de érdekes a logikád :)

kisfiam 2 éves, születésétől éjjel pizsiben alszik, nappal meg szabadidőben van vagy valami "rendes" ruhában.

persze mikor pici volt akkor még rugi volt a pizsije.

este fürdés után nálunk is van 20 perc játék de pizsiben, miért nem lehet abban játszani??? olyan cuki benne :) már vagy 1 éves rendes pizsit hord...

jó sokszor öltözteted amúgy egy nap a kicsid, én fele ennyiszer sem :)

délután csak melegítőben fektetem le.

lehet tényleg kötekedősnek tűnik a bejegyzésem, de tényleg semmi ilyen nem volt célom csak meglepett, hogy így gondolod :)

2011. nov. 10. 15:16
 14/16 anonim ***** válasza:
*egy éve rendes pizsit hord...
2011. nov. 10. 15:17
 15/16 A kérdező kommentje:

Próbáltam ráadni pizsit,de nem aludt el benne.(pizsi anyagú rugit). Aztán nyáron bodyban aludt,most meg már csak egy vékony nadrág:) S abban alszik.Jó mondjuk velünk alszik igy a mi takarónk is melegiti! Lehet hogy hülyeség de igy délutánra is tudja h most alvi lesz..

Mondjuk mi későn fekvő család vagyunk,lehet ezért alakult ki nálunk estére is a harisnya/nadrág kombó. S ha fárad már saját maga huzza le a harisnyát..:)

2011. nov. 10. 16:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Kifejezett pizsomát egyik se kap (1,3) mert drága és durizni szoktam. Az 1 éves pizsomája body+rugi. De ez csak éjjel van rajta. A 3 éves egy hosszú újju poló+vékony pizsi naciban alszik. De ezek nem szettek durisak. Van kb 3-3, utcára nem meg nappalra sem használja csak éjjel.
2011. nov. 10. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!