Egy év körüli babád szokott ilyen formában hisztizni?
13 hónapos lányom hajmeresztő dolgokat művel.Ha épp a fejére akarná rántani a polcot, vagy más, veszélyes dolgot csinál,és elviszem onnan, akkor hisztizik, és rángatja magát.Olyan, mintha dacolna, persze, ez még korai.Addig csinálja, míg le nem teszem, és újra elindul..:)
A másik: amióta nem szopik, ringatva alszik el.Tervezem, hogy lassan leszoktatom erről.Ringatás közben sokszor hátra feszíti magát, rángatózik, felsír.Ha leteszem, megnyugszik.Arra gondoltam, nem akar kézben lenni, de azért elég ijesztő.Normális ez? Nálatok előfordult már?
A hiszti igen :) Hát Anya, fontosabb dolgai vannak, minthogy a kezünkbe legyen. Pakolnia kell, rámmolnia kell neki, meg játszani is :-D
Nálam még cicizik :) Úgyhogy a másikhoz nem tudok hozzászólni, Bár úgy látszik, kezd most már igénye lenni arra, hogy ne ringatva altasd el, próbálj meg csak mellé feküdni, hátha sikerül úgy is neki
Enyém nem hisztizik szerencsére :)
Ne ringasd, amit írsz, az alapján ő ezt nem szereti. Ha igényel esetleg téged, akkor feküdj mellé.
En ott hagyom a kiságyban ha nem sír. Elmotoszkál, mászkál ide-oda, szorakoztatja magát, tapsol és majd egyszer eldol és alszik is :) Ha bent vagyok, akkor csak velem foglalkozik és így nem fog aludni.
10 hos kislány anyukája
Ja és o is pakol, a terítonek az asztalon nem szabad lenni csak a foldon. Még az ágyrol is leszedi.
De még mennyire! Amikor ki akarja pakolni az amúgy lezárt tisztitószeres szekrényt, és nem megy neki, ill. nem hagyom, úgy ordít, toporzékol, hogy csak na! Néha nem lehet ezt-azt, sajnos ez az élet rendje. Amúgy azt mondják, minél okosabb egy gyerek, annál többet hisztizik, ezzel nyugtatom magam:)! Néha meg legszívesebben én is ledobnám magam a földre, de jobb, ha háromig számolok, és nagyon nyugodtan elmondom századszor is, hogy miért nem lehet, és megpróbálom elterelni a figyelmét, néha sikerül...
A másodikra: ugyanez volt nálunk is, nem engedte magát ringatni, megfeszítette magát. Ha letettem ordítva, abban a pillantban elhallgatott, egy kicsit még dumált az ágyában, aztán elaludt. Eleinte lelkiismeretfurdalásom volt, hogy otthagyom sírva, és szerettem volna ringatni, de neki egyértelműen így volt jobb, hát áttértünk erre. Kicsit a hátát szoktam simogatni, az talán arany középút. Szóval, nyugi, nem vagy egyedül:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!