Milyen vicces, vagy netalán veszélyes dolgot csináltatok az éjszakázásokból kifolyólag?
Figyelt kérdés
Az én fiam cicin alszik el, és éjjel vissza is. Régen úgy szoktam, hogy, ha felkelt, átmentem hozzá a szobájába, ott van egy nagy ágy, oda befeküdtünk. Ha bírtam, megvártam míg visszaalszik, ha nem, ott aludtam. Így sokszor arra riadtam fel, hogy nem tudom hol vagyok, ki fekszik mellettem, hol a gyerek. Egyszer így felébredtem éjjel, és megint csak nem tudtam most melyik szobában vagyok. Elkezdtem tapogatózni, hogy hol a fiam. Valami puhát megfogtam. Mondom, mi ez. A fütyije? De hogy? Levette a pizsamát? Mit csinált? Már indultam, hogy felkapcsolom a villanyt, mikor a férjem megkérdezte, hogy mi bajom van. Merthogy őt tapogattam. Még reggel is úgy nézett rám, mint akinek elmentek otthonról. :)(az persze nem jutott eszembe, hogy akkor a pelust is le kellett volna vetnie)2011. nov. 6. 20:26
21/23 anonim válasza:
Az én történetem - számomra - inkább ijesztő (veszélyes), mint vicces:
Eleinte rosszul volt beállítva a légzésfigyelő, és mindig riasztott (napi 4-5 alkalommal).
Egyik éjjel riasztott, párom szólt - ugyanis én nem hallottam, olyan mélyen aludtam és még akkor sem fogtam fel, hogy mi az...
22/23 anonim válasza:
Egyik alkalommal,éjjel hulla fáradtan az ásványvizes üveg kupakját próbáltam a cumis üvegre csavarni.Nem a fiúnkkal,de a vele kapcsolatos kimerültség miatt,amikor egyik vacsi után kivittem a maradékom a kutyának,elsétáltam a nagy kukához és beledobtam az üres tányért..:-)
23/23 anonim válasza:
jókat nevettem:)nekem még nem volt ennyire durva helyzet,hogy így ne tudjak dolgokat sajnos nagyon éberen alszom mindig...olyan persze nekem is volt már,hogy a fiamat a hasamon szoktam elaltatni mert hasfájós és ő már rég a kiságyában aludt mikor én egy kispárnát felvéve elkezdtem ringatni a hasamon:)nem tudom mit hittem...meg a tápszerét éjszaka szénsavas ásványvízből készítettem el de időben észrevettem hogy bugyborékol:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!