Nem balesetveszélyes a babáknak a borostyánlánc?
Figyelt kérdés
Esetleg hallott valaki olyan esetről, hogy beakadt valahova baba lánca, vagy egyéb okból balesetet okozott?2009. máj. 7. 16:07
1/8 anonim válasza:
Szia! Én még nem hallottam vagy olvastam ilyenről. Az én kisfiam is most már 1 hete viseli. Éjszakára leveszem róla, de nappal folyamatosan rajta van. Észre sem vette eddig. Most lesz 4 hónapos, én azért adtam már most rá, hogy megszokja. Jó babázást!
2/8 anonim válasza:
Én találkoztam egy kisfiúval akin éjjel nappal rajta van 4 hetes kora óta és már elmúlt egy éves.
3/8 anonim válasza:
10 hós kisfiamnak éjjel nappal rajta van és nem okoz gondot (januárban adtuk rá). Néha megnézegeti, aztán megy tovább. Amúgy a szemek külön-külön vannak a láncra csomózva (az eredeti baba-borostyánláncon), így ha elszakad véletlenül, akkor sem szaladnak le a szemek, nem nyelheti le azokat! Illetve nem karabíner van rajta, hanem össze kell tekerni a két végét, ez is biztonságot ad. :) nálunk bevált!
4/8 anonim válasza:
Fél éve hordja kisfiam a b.láncot. Én csak nappalra adom rá, éjjelre leveszem.
Mivel nem hosszú, csak pár centivel hosszabb,mint a nyakkerülete, így nem hiszem, hogy valamibe bele akadna. És ha nappal ottvagy vele, akkor úgyis látod, hogy mit csinál.
Amúgy bölcsibe, oviba, játszótérre nem ajánlják, mert ott nem kap akkora figyelmet, mint otthon.
A szemek után csomó van, így tényleg nem futhat le az összes. Ha pedig az az egy, ahol a lánc elszakad, és a baba gyomrába jut, akkor sem okoz gondot, mivel természetes anyagból van. De ez tényleg csak az eredeti b.láncokra vonatkozik. Mert ugyebár már ezt is hamisítják :s
5/8 anonim válasza:
3 hónapja folyamatosan viseli a kisfiam a láncot, semmi gond vele. az első két fogacska észrevétlenül bújt ki.
6/8 A kérdező kommentje:
Kösözönm a válaszokat ! Én is úgy gondoltam, hogy éjszakára levenném, de pont éjjel lenne a legfontosabb, hogy ne fájjon annyira a fogzás, tudjon aludni. Én a borostyánlánc.hu-ról rendelném, úgy tudom az eredeti, és bababiztos csomózású. Ugye? Vagy ti honnan vettétek?
2009. máj. 7. 19:39
7/8 anonim válasza:
Én onnan rendeltem, teljesen jó, és tényleg bababiztos a csomózása (hogy eredeti-e? hát arra nincs garancia, de legalább is ezt mondták...:) ) Egyébként már négy hónapos kora óta rajta van (most 11 hós) és semmi de semmi gond nem volt vele.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi :-)
2009. máj. 8. 08:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!