Nem elég a tej, vagy nem elég tápláló, de mégsem sír csak nem gyarapodik eléggé? Vkinek ilyen?
Értetlenül állok az események előtt, második babámat szoptatom, és havi 400 grammokat hízik születése óta tehát 3800 al született, 1 hónapos mérésen 4200 volt, 2 hónapos mérésen 4630 most megyünk 3 hónaposra de lemértem itthon és most 5 kiló. 2.5-3 óránként szopik éjjel is, mindkét cicit kiüríti fejni alig tudok pár milit. De utána kis nyűglődés, pocicsikarás után elalszik, nem olyan jó alvó mint a nagyobbam volt, de azért elalszik. Létezik hogy ÉHES? Szedem az urtica urens-t, iszom a szoptatós teát, próbáltam more milket, karamalz-ot igazából a mennyiség nem növekszik.
A védőnő tegnap volt itt, szerinte az orvos tápot fog felírni. Én azt gondoltam, hogy ha éhes akkor nem nyugodna, és sírna. A védőnő szerint nem feltétlenül.
A nagyom az első hónapokban 1 kilókat hízott tudom nem szabad összehasonlítani 2 gyereket, de furcsállom ezt.
nekem a lányom volt ilyen
3400g született és alig 8kg volt egyévesen
csak anyatejet kapott 6hónapig utána hozzátáplálás
folyton kaptam h nem teljesíti a normát a gyerek :-/
nagyon hamar csinált mindent 9-10 hónaposan kezdett el járni
soha nem sírt evés után ha mégis mellre akartam rakni akkor elfordult ö is 2,5-3-3,5 óránként evett 1 éves korában még éjjel is 1-2x
most lassan 10 éves szín izom egy deka felesleg nincs rajta lehet h kicsi de simán leveri a fiúkat tornán bármibe :-)))
a fiam 4150g született 6hónapig csak anyatej és fél évesen volt 9800g
viszont az azt követő fél évben alig 1,5kg hízott csak
fél évesen még megfordulni sem volt hajlandó
viszont 10 hónaposan már ö is járt
most olyan magas mint a nővére és ugyan olyan ügyes a maga 7 éves szintjén
ég és föld a két gyerek az egyiknél az volt a gond h nem hízott a másiknál az h túl sokat
szerintem semmi baja a fiadnak egyszerűen ö olyan amilyen
ne aggódj feleslegesen ha éhes lenne akkor nem aludna el :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!