Mien kajákat adtok 5,5 hós babátoknak? Lehet már neki adni a mi kajánkiat összeturmikszolva? Vagy leírná valaki mit ad neki reggeltöl estig!
Figyelt kérdés
2009. máj. 7. 15:32
1/6 anonim válasza:
Ha még most kezded el a hozzátáplálást, kóstolást, semmiképpen ne add amit ti esztek! Egyrészt nagyon megterheli a gyomrát a fűszeres kaja, másrészt ha fájni fog a hasa, nem tudod, hogy mitől. Először almát kell kóstoltatni, annak is a levét néhány kanállal, aztán magát a reszelt almát. Mindig egyfélét adj neki, néhány kanállal, másnap többet, így ha baj van, tudod, hogy mitől. Néhány napig lehet ugyanazt enniük, a babáknak nem hiányzik a változatosság. Először délelőttönként érdemes kóstoltatni szintén a hasfájás miatt. Ha délelőtt már kiváltottál egy etetést, jöhet a déli kóstolás. A fokozatosságot érdemes betartani.
2/6 anonim válasza:
szia, sztem még a tietekből ne adj neki mert az túl sok összetevő, fűszer stb. mi is 5,5 hósak vagyunk anyatejesek, de mi még csak almát és alma-sütőtököt ettünk azt a tízórai szopi előtt, doki szerint már lehet krumpli répa cékla ebéd szopi helyett adjak főzit, de én még várok. persze nem tudom a tied tápis e vagy anyatejes, mert ha tápis ezeket már nyugodtan adhatod, először a tízórait váltsd ki
3/6 anonim válasza:
Mi kajánkat még jó darabig nem eheti! Ha már a kostoltatáson túl vagy, de még nem eszik meg egy üvegnyi ételt, én akkor igy etettem: reggel tápi:150-200g , (szopi, ha nem tápis), 11előtt üveges hipp gyümi, pl sütőtök-alma, alma-banán, őszibari-alma, sárgabarack, stb ... Ha nem evett elegendőt, csak mondjuk 70-80 g-ot, rá ivott 100g tápit, 2 óra után főzelék, pl hipp finomfőzelék vagy spenoótos krumpli, vagy sütőtök-krumpli, stb..... Ha nem evett , csak szük féllel, akkor rá tápi vagy folyadék( éppen mit fogadott el), fél hatkor tápi(140-180g), kilenc körül tápi(150-180g). Szóval akkor mi igy ettünk. Egyre többet birt megenni a főziből, gyümiből, mikor már majdnem az egész üveggel megette, csak folyadékkal kínáltam.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem írtam hogy mi már 4hós kora óta eszik és eddig bébiételt evett de mostmár szeretnék neki én fözöcskézni! ezeket hogy kell elkészíteni?? Ja és még mindíg szopizik. ennyi idösen a ti babátok mennyi kiló mi kerek 7 kg-ok vagyunk
2009. máj. 7. 16:10
5/6 anonim válasza:
Szia!
Az én 5,5 hósom
reggel 7-kor szopizik,
10-kor szopizik
1-kor tápszert vagy főzit kap,
4-kor gyümölcsöt vagy tejpépet eszik,
este 7-kor szopizik.
Idáig 1x főztem neki itthon főzeléket / 250 gramm brokkoli+1 közepes krumpli,ezt 2 napi ebédnek adtam oda neki/
Én úgy vagyok vele,hogy amíg ilyen keveseket eszik,megveszem inkább az üvegeset.
A mostani zöldség/gyümölcs árak mellett olcsóbb is.
6/6 anonim válasza:
Utolsó vagyok
az én kisfiam 2 hete volt 7450 gramm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!