Milyen multivitamint szed 20 hós babád?
Figyelt kérdés
Vmilyet szeretnék mostmár adni neki. Csak nem tudom milyet. Ki milyet használ ami bevált ekkora gyereknél?2011. nov. 6. 09:35
1/3 anonim válasza:
A kislányom 20 hónapos, eddig csak cebion cseppet kapott, azt is csak akkor ha kezdett folyni az orra. Mi inkább maradunk a banán, narancs, kivi, alma meg mindenféle gyümölcsnél.Nagyon szeret mindenfajta gyümölcsöt. Szerintem ez a legjobb multivitamin. Úgy tudom 10 kg felett lehet nekik bérescseppet adni. De ha megkérdezed a gyógyszertárba, biztos tudnak valamit ajánlani.
2/3 anonim válasza:
19 hónapos kisfiamnak Cebion cseppet adok, napi 5 cseppet meg a Vigantol (D vitamint). Igyekszem neki gyümölcsöt adni csak sajnos már nem nagyon akarja megenni, csak krémtúróban és akkor is figyelnem kell hogy inkább több legyen a krémtúró,mert ha gyümölcsösebb már nem eszi meg.
3/3 anonim válasza:
Csak Cebiont adok neki.
Minden nap eszik almát, banánt, vmilyen gyümölcsöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!