Hogy szamoljatok a babatok korat?
Figyelt kérdés
eloszor hetekben persze, de aztan a szuletesetol szamitott honapokban? egy husz hetes baba akkor ot honapos ha tenyleg eltelt 5 naptari honap?2009. máj. 7. 11:31
1/5 anonim válasza:
Hetekben, illetve hónapokban. Egy 20 hetes baba kb. 4 és fél hónapos, mert ugye 1 hónap nem kereken 4 hét.
Pl.: Ha január 1-én születik a baba, akkor május 21-én 20 hetes, de csak június 1-én lesz 5 hónapos.
2/5 A kérdező kommentje:
koszi, en is erre gondoltam
2009. máj. 7. 11:43
3/5 anonim válasza:
Ha február 5-én született akkor március 5-én 1 hónapos,április 5-én 2 hónapo és így tovább.... általában nem azt mondjuk hogy 20hetes hanem azt hogy 5hónapos.
4/5 anonim válasza:
Én hónapban számolok, mert nekem már a terhesség alatt is fejtörést okozott ez a "hány hét egy hónap" dolog. Azon belül, ha kérdezik, akkor a napfordulóhoz viszonyítva esetleg még hozzáteszem, h' "X" és fél, vagy majdnem ennyi, nemsokára annyi.
5/5 anonim válasza:
Én is hónapokban számolok! A hetekkel én is bajban vagyok! És a terhességnél is bajban voltam, hisz a 40 hét az 10 hónap. Nos a kislányom is úgy gondolta, hogy 10 hónap és meg is született a 36. hétre, azaz 8 hónapra! Vagy hogy is van ez? :-)))) Úgy mondom,, hogy 5,5 lesz nemsokára. Vagy 6 múlt. Most könnyű dolgom van, hiszen tegnap volt 6 hónapos! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!