Tényleg kevés egy 8 hónapos, anyatejes babának, aki már gyümölcsöt és főzeléket is eszik a 20 deka hízás?
Figyelt kérdés
Most 1 hónap alatt ennyit hízott a kislányom. 1 hónapja felállt, kúszik, elkezdett mászni, 1 kézzel kapaszkodva önállóan lépeget. 2 hónapja kap szilárd ételt: délelőtt gyümölcsöt, ebédre főzeléket. Húst most kezdtem neki adni. A védőnő kicsit húzta a száját, amikor mérte, a doki meg rögtön a tápszert akarta rám tukmálni. Egyébként 2950g-mal és 48 cm-rel született, most 7830g és 68 cm. Pici, de vaskos, kis hurkás kislány.2009. máj. 7. 09:25
1/10 anonim válasza:
Amig hízik semmi szüksége tápira! Nem értem, miért nem tetszett nekik a 20 dkg hízás?!? Ha ennyire aktív, csoda, ha ennyit is hízik! Teljesen jól eteted, a husi az már mehet heti többször is, had nőjjön a kis drága:))
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Én is így gondoltam, a tápszert nem fogadtam el :))) Husit meg mostmár mindennap adok, de csak a héten kezdtük. 6 hónapos kora óta kap szilárd ételeket, addig csak szopizott.
2009. máj. 7. 09:45
3/10 anonim válasza:
ilyenkor már lelassul a súlygyarapodás. ha minden oké vele, ne aggódj.
4/10 anonim válasza:
A védőnőd idióta!
Az én babám a 9. hónapjában ennyit hízott kb, mert tepert egész nap ezerrel és a dokink + védőnőnk is mondta, hogy ez ilyenkor tök normális!
5/10 anonim válasza:
Kisfiam 23 dkg-t hízott a 6. és 7. hónap között, és nálunk sem volt semmi gondja evvel a dokinéninek. Én aggódtam nagyon, rá is kérdeztem, mire mondta, hogy ledolgozza.
6/10 anonim válasza:
Mintha az én kislányomról olvasnék, 8 hónaposak vagyunk 2700 grammal és 47 cm-vel született, most 7750 gramm és 70 cm.
1 hónap alatt 20 dkg hízott pedig elég sokat eszik.
Reggel este szopi és még esetleg napközben ha igényli,délelőtt gyümi, ebédre főzelék vagy leves és este fördés előtt tejpép.
7/10 A kérdező kommentje:
Aggódni nem aggódom, csak furcsállom, hogy rögtön a tápszert kínálta a doki, a védőnő meg nem volt elégedett. Nem a mi védőnőnk mérte, így egyébként sem foglalkoztam vele, de a dokin csodálkoztam... talán a tápszergyár pénzeli?
2009. máj. 7. 11:03
8/10 A kérdező kommentje:
Ja! És minden választ köszönök!
2009. máj. 7. 11:03
9/10 anonim válasza:
jaj ne is mondd, fiam 9 hónapos, fix 400 grammot hízik minden hónapban, a védőnő elbiggyesztett szájjal nyögte, hogy "hát ez nem túl jó..." Egy sajtkukac a gyerekem, mellette igazi kis zabagép, és "nem túl jó"!!! Tényleg nem tudom, mit akarnak. Én már nem is törődök velük, neked is ezt tanácsolom.
10/10 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm a bíztatást, tényleg nem érdemes velük foglalkozni :)))))
2009. máj. 18. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!