Milyen sorrendben szoptatod ill. pelenkázod 3-4 hetes babád? Dilemma lent.
Figyelt kérdés
Alvás után tele van a pelus rendesen, de szopit követően is rendszerint bekakil, szóval még nem jöttem rá hogy lenne a jó. Lehet hogy szopi előtt és után is kellene, csak ha szopi után pelenkázom, általában megnyomódik a hasa és bukik. Ja és belealszik a szopiba.2011. nov. 4. 23:05
11/12 A kérdező kommentje:
Éjjel is szoktam cserélni, még csak 4 hetes és folyamatosan kakis a pelusa,ráadásul most vagyunk túl csúnya gombás pelenkakiütésen, annak ellenére, hogy éjjel is 2-3-szor pelusozom. Hagyjam kakiban egész éjjel??
2011. nov. 9. 16:06
12/12 anonim válasza:
Nekem anno azt mondták a csecsemősök, hogy ha szopi közben bekakil hagyjam nyugodtan benne, nem lesz semmi baja következő szopiig. Na ez az amit én NEM csináltam meg, mert el tudtam képzelni mennyire jó lehet kakis pelusban lenni. Az elején amíg tapasztalatlan voltam előtte is, utána is. Aztán rájöttem, hogy így nyithatnánk egy egész pelenka gyártó üzemet, így szopi után pelusoztam. Mindig vártam egy kicsit, bár már szopi közben sikerült becsinálni, de egy 15-20 percet mindig vártam, hogy megnyugodjon a pocija. Ja igen, és bukós voltáltalában, de pelus cserénél egyszer sem bukott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!