1 év után hogyan pelenkázod a gyereked?
szóval van esély, hogy kinövi?
de jó lenne!
Köszi!
Nálunk is volt ilyen korszak, nekem az jelentett megoldást, hogy bugyipelust vettem, így csak a kakinál szenvedtünk - azt csak fekve lehet megoldani -, a többi, csak pisis pelust villámgyorsan állva cseréltem rajta.
Elsőnek én is üzenném, hogy a gyerek akkor lesz szobatiszta, amikor vissza tudja tartani a pisit-kakit, illetve jelezni tudja, mikor kell neki. 7 hónaposan attól, hogy éppen mindig véletlenül bilibe sikerül kakilnia, mert rá van ültetve a baba, attól még nem szobatiszta.
15 hónapos korától bugyipelenkára váltottunk, mert képtelenség volt tisztába tenni. A pelenkázóra le sem feküdt, az ágyon nem volt tovább fél percnél. (pisis pelusnál nincs is ezzel gond. Na de mikor teletrottyolja...) :-)
Most ott tartunk, hogy kaka után irány a fürdőszoba. A bugyipelust lekapom róla, nagyjából megtörlöm a fenekét, aztán beletérdel a lavor vízbe, és megmosom. :-D
Ezt most (még) hagyja. Na de a tiszta pelust is villámgyorsan kell ráadni, mert hamar elfogy a türelme.
A bili nálunk még korai, próbáltuk.
köszönöm. akkor ez normális. és marad a sebtiben, állás közben pelus csere. illetve kipróbáljuk a bugyipelust.
már csak azt nem tudom, hogy a férjem hogy fogja tudomásul venni, hogy ez van. ha ő pelenkázza, akkor erővel tartja fekve, mert "két percet ki kell bírnia nyugton"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!