Éjszakai ivásról mi a véleményetek?
Én is csak rossz szokásnak tartom, de lehet, csak azért mert az én 1 évesem nem csinálja(mármint nem kér inni, ha felébred éjszaka-v.inkább már hajnalban)
Én csak akkor vagyok szomjas éjszaka, ha este nagyon beeszek valami sós kajából, vagy ami kívánja a vizet, egyébként eszembe sem jutna inni éjszaka, de hát nem vagyunk egyformák.
Én inkább azzal küszködöm, h alig akar inni a fiam, szinte csak akkor tudom megitatni, ha éhes, vagyis evés előtt, egyébként nem fogadja el napközben sem.A kisbarátja 15 hós pedig egész nap iszik, ki sem esik az üveg a kezéből-én ezt is rossz szokásnak gondolom, nem lehet egész nap szomjas egy egészséges gyerek.
köszönöm, én sem fogom hagyni, hogy rászokjunk :) csak Apa olyan büszke volt magára :) de szerintem sem kell Neki, nem szomjas.
mindenkinek jó babázást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!