Mit csinálok rosszul éjszaka? Miért szórakozik velem?
16 hónapos a lányom. Kb egy hete rászokott, hogy hajnali 1kor megébred, adok neki vizet, jó esetben visszaalszik, rosszabb esetben felül, feláll, utánam jön a másik szobába.
Az elalvásnál nincs gond, 8kor fürdik és utána megyünk is aludni, simizésre alszik el, kb 10-20perc alatt.
Csak utána felkel. Tegnap is meg tegnap előtt is hajnali 1-től 3-ig ezt játszottuk. Felkel nyöszörög, ha nem megyek sír, majd üvölt, átjön, felmászik hozzánk. Ha bemegyek hozzá, abbahagyja. Biztos vagyok benne, hogy nem a fogai miatt lehet, hiszen a fájdalom nem múlna el anya látványától. Próbáltam már, hogy jó éjszakát kívántam neki és kimentem, de jön utánam, vagy üvölt, ha becsukom az ajtót, őrjöng, kiabál, hogy anya-anya.
3-fél 4 fele már sztem elfárad és azért alszik el. 7kor pedig ébreszt.
Légyszíves segítsetek, mit tegyek, hogy leszokjon erről?!
Már nagyon nem bírom idegileg, hogy napok óta csak 3 órákat alszok, türelmetlenebb, idegesebb vagyok. Így nem sok türelmem van hozzá, néha legszívesebben felpofoznám.
Normális válaszokat várok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!