Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csinálok rosszul éjszaka?...

Mit csinálok rosszul éjszaka? Miért szórakozik velem?

Figyelt kérdés

16 hónapos a lányom. Kb egy hete rászokott, hogy hajnali 1kor megébred, adok neki vizet, jó esetben visszaalszik, rosszabb esetben felül, feláll, utánam jön a másik szobába.

Az elalvásnál nincs gond, 8kor fürdik és utána megyünk is aludni, simizésre alszik el, kb 10-20perc alatt.

Csak utána felkel. Tegnap is meg tegnap előtt is hajnali 1-től 3-ig ezt játszottuk. Felkel nyöszörög, ha nem megyek sír, majd üvölt, átjön, felmászik hozzánk. Ha bemegyek hozzá, abbahagyja. Biztos vagyok benne, hogy nem a fogai miatt lehet, hiszen a fájdalom nem múlna el anya látványától. Próbáltam már, hogy jó éjszakát kívántam neki és kimentem, de jön utánam, vagy üvölt, ha becsukom az ajtót, őrjöng, kiabál, hogy anya-anya.

3-fél 4 fele már sztem elfárad és azért alszik el. 7kor pedig ébreszt.

Légyszíves segítsetek, mit tegyek, hogy leszokjon erről?!

Már nagyon nem bírom idegileg, hogy napok óta csak 3 órákat alszok, türelmetlenebb, idegesebb vagyok. Így nem sok türelmem van hozzá, néha legszívesebben felpofoznám.

Normális válaszokat várok.

2011. nov. 4. 13:22
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Apukájától még jobban üvölt éjjel. Napközben jól elvannak, csak éjszaka, csak én vagyok jó neki.
2011. nov. 4. 13:55
 12/13 anonim ***** válasza:
Én visszaraknám a kiságyba. Én még 2 hós korában beraktam a szopis párnát a fejéhez így nem üti be sehova. Lábával ő is rugdossa az ágy rácsát, de nem ébred fel, tehát biztos nem fáj neki. És azt te sem írtad, h emiatt ébredne. szerintem ezzel megoldódna a gond.Kicsi még, nyugodtan alhat rácsos ágyban és akkor te is tudsz pihenni.
2011. nov. 5. 11:40
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ki fogok próbálni minden, amit írtatok! :) Mindenkinek ment a zöld kezecske!
2011. nov. 7. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!