Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan aki ezért adott 2...

Van olyan aki ezért adott 2 nevet a babájának?

Figyelt kérdés
Januárban fog megszületni a kislányunk. Elég nehézkesen ment a névválasztás, mivel nekünk a Viktória név tetszik. És számomra itt a baj: A Viktória névnap az ugye december 23-án van. Aztán utána ott van egyből karácsony, aztán rá nemsokkal meg már lesz a szülinapja. Ez nekem annyira zsúfolt. Meg ha belegondolok, akkor kicsit sokba is fog kerülni ez a sok ünneplés. Meg én úgy gondolom, hogy a gyereknek se lesz jó, hogy karácsony, névnap, szülinap 2hónap alatt le is van rendezve. Ezért úgy döntöttünk, hogy választunk még egy nevet, hogy ne decemberben legyen a névnapja. Viszont nem tudom, hogy ez mennyire lesz furcsa, hiszen Viktóriának fogjuk szólitani, de a másik nevének a névnapját ünnepli. Szerintetek? Van még olyan aki hasonló cipőben jár(t) mint mi?
2011. nov. 3. 16:04
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Marad a novemberi névnapozás :)
2011. nov. 4. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!