Van olyan aki ezért adott 2 nevet a babájának?
De szerintem kár ezen aggódnotok, úgyis a többség december 23-án fogja felköszönteni, ti meg ünnepelhetitek novemberben, és mindenki boldog. :-)
Én dec 27-re voltam kiírva, el volt döntve, hogy a lányunk Fruzsina lesz, ami ugye január elsején van.
Gondoltuk oké, egy héten belül meglesz minden ünnep, ami eléggé kültséges, dehát ha egyszer ez tetszik...
Hogy, hogy nem, túlhordtam a lányomat 5 nappal így január elsején született meg.A névnapján.
Már gyűjtjük az ajándékokat, 2 meg is van :)
Amúgy van 2. neve is, az Izabella, de azt nem ünnepeljük.Csak azért kapta, mert nekem ez volt a kedvencem, a párom viszont a Fruzsinából nem volt hajlandó engedni :)
Azthiszem nem lehet okod panaszra hozzám képest:)
nos, az én testvérem Viki, dec. 30-én született és persze december 23-án van a névnapja. :)
jól elvan, hát ez van, ezt kapta, :)
Kira lett a kicsim neve,úgy volt,hogy július 27-én szülök és augusztus 3-án lett volna a névnapja...de ő úgy döntött,hogy a névnapján bújik elő. :)
Így rákerestem a neten és kiderült júliusban is van Kira névnap,hát sűrű lesz,de nem akartunk más nevet adni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!