Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csinál hason a 10-11-12...

Mit csinál hason a 10-11-12 hetes babátok? Mennyit van így?

Figyelt kérdés
Az enyém leginkább sír. :-(
2009. máj. 6. 17:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Az én babám 11 hetes lesz szombaton. Ha hasra teszem, akkor legtöbbször sír, sőt ordít és csak fúrja a fejét a matracba. Ha jobb pillanatát fogom ki, akkor egy kicsit emeli a fejét, de a védőnő szerint nem eléggé. Többet kellene hasra tenni, de nem bírja. :(
2009. máj. 6. 17:39
 2/9 Manió ***** válasza:

Szia!

Az én babám 14hetes, és imád hason lenni. Aludni is csak hason szeret.

Mikor hasra fordítom napközben, emeli a fejecskéjét, és kapálózik a lábacskáival, bár még nem igen halad előre.Éjszaka viszont, mikor hallom hogy felébredt, nem várom meg hogy sírjon, odamegyek a kiságyához, és rendszerint fordítva találom meg a kiságyba, mert álmában, vagy nem tudom mikor, de megfordul.

Hát mi így vagyunk a hason fekvéssel, kitartás nektek, és próbáld meg minél többet hasra tenni a babádat.

Sok sikert!

2009. máj. 6. 17:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Az enyém sír, aztán ha elfáradt, akkor alszik.
2009. máj. 6. 17:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Az én babám 13 hetes utál hason lenni, mindig sír én nem erőltetem még neki, lehet rosszul teszem, de a védőnő sem mondta, hogy erőltessem.
2009. máj. 6. 17:50
 5/9 anonim ***** válasza:
10 hetes a babám, utál hason lenni, ordít, vörösödik, 1 perc után, szóval én nem is kísérletezek vele. Ha az ölemben tartom vállon,nagyon szépen tartja a fejét, forgatja, nézelődik.
2009. máj. 6. 18:14
 6/9 anonim ***** válasza:

Az enyém imádta. De kb. 10 perc után elfáradt és sírt. Ha megfordítottam, akkor meg azért sírt. Elég gáz volt.

De azt hallottam, hogy a legtöbb baba eleve sír, mert fárasztó nekik, de muszáj erőltetni, mert így fejlődik a hát és nyakizmuk.

2009. máj. 6. 18:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Az én babám is utált hason. a doktornő tett egy enyhe megjegyzést, sőt volt családtag is aki folyton erőltette, de én rászóltam. nem szereti, nem szereti. ez van. azóta már hasra is tud fordulni, emeli szépen a buksiját, de még most is elfárad, és akkor sír. ne erőltesd, úgyis meg fogja csinálni, maximum késik vele az előírthoz képest 1 hónapot. akkor sincs probláma. a lényeg, hogy jól érezze magát. ne kínozd semmiképp vele szerintem.
2009. máj. 6. 20:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Az én kislányom holnap lesz 11 hetes. Utálja ha hasra fektetem. Picit felemeli a fejét, aztán belefúrja az arcát a takaróba, elkezd keservesen sírni. A mi doktornőnk szerint is naponta többször kellene, hogy erősödjön a nyakizma, dehát kinek van szíve hallgatni, ahogy keservesen sírdogál?! Előtt-utóbb biztos megtanulják :)
2009. máj. 6. 22:28
 9/9 A kérdező kommentje:

Mi is így vagyunk vele. Picit emeli a fejét de nagyon sír. Szerintem sem kellene erőltetni de van aki azt mondja kellene. Úgy döntöttem, hogy 1x-2x azért bepróbálkozok vele mindennap de csak fél percre. Szerintem sem maradunk le semmiről emiatt.

Köszi a válaszokat!

2009. máj. 7. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!