Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hova teszitek babátokat, míg...

Hova teszitek babátokat, míg ti házimunkát végeztek vagy akár esztek?

Figyelt kérdés
2 hónapos lesz a babám, és sehol nem marad meg 3 percnél tovább. Se a hordozóba, se pihenőszékben, járókája még nincs, de az ágyában sem maradna.
2011. nov. 2. 13:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A fiam legjobban az elektromos hintájában érezte jól magát. Kivittem a konyhába, mikor főztem. Mondjuk ő elvolt pihenőszékben is, még a fürdőszobába is bevittem, mikor fürödtem :-)
2011. nov. 2. 14:47
 12/16 anonim ***** válasza:
Az én kislányom ennyi idősen a babakocsiban érezte magát a legjobban. Napközben csak ott aludt el, a kiságyban nem maradt meg. Ha pedig fent volt, imádott játszani a babakocsin lévő csörgővel. Volt az ágyán zenélő forgó, de az nem kötötte le( szerintem azért, mert nem érte el). A kiságyban ő sem maradt meg napközben.
2011. nov. 2. 15:12
 13/16 anonim ***** válasza:
77%
2 hónapos babánál akkor ettem, amikor ő aludt. Házimunkát is úgy végeztem, hogy vagy aludt, vagy kivittem a kiságyat/utazóágyat/hordozót abba a helyiségbe ahol voltam, vagy ahonnan látott engem, és beszéltem, énekeltem hozzá. Emellett rengeteget volt kézben, sokat táncoltunk (azt imádta), nézelődtünk az ablakban, ringattam. Nem lett elkapatva, tök jól elvan egyedül, ha kell, most 14 hónapos. Persze van, hogy sír, vagy visít amikor megunja, vagy nincs hozzá hangulata, de ezt is meg kell érteni, és akkor ehhez igazodom. Ő is lehet nyűgösebb, én ettől nem tartom hisztisnek.
2011. nov. 2. 16:21
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, az nagyon fontos, hogy a saját szükségleteidet ki tudd elégíteni, különben nem tudsz türelmes lenni a babához se. Érthető, ha éhes az ember, az nem jó érzés.
2011. nov. 2. 16:22
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Az enyem jarokaban, jatszoszonyegeb, elektromos hintaban is el volt, de nem sokaig. SOHA nem hagytam sirni, nem lett elkapatva! Mostmar 9 honapos es tok jol eljatszik a szobajaban. Ha olyanja van es sir, nem akar egyedul lenni, akkor sem hagyom sirni, pedig mar nagyobb. Tok jol mukodik minden. Ha eppen a baba miatt nem tudtam fozni, takaritani vagy egyeb, nem baj, vele vagyok, a munka megvar.
2011. nov. 2. 18:39
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a játszószőnyeg (nagyágyra, földre rakva) nagyon bevált, játékívről fölé lógtak színes játékok, nagyon jól elvolt ott, beszélgetett velük, később pofozgatta... A hordozó, pihenőszék egyébként sem egészséges hosszabb időn keresztül (jobb a vízszintes felület), az ágyában pedig általában akkor volt a kisfiam, ha aludt.

A játszószőnyeget elég sokáig használtuk, amikor már tudott forogni, a játékíveket leszereltem.

Persze az is kérdés, hogy csak unatkozik a babád, vagy valami más baja van....

2011. nov. 2. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!