Aki már szoptatja a babáját, az hogyan altatja el az esti lefekvéskor?
Figyelt kérdés
Az én fiam most 4,5 hónapos, és cicin alszik el. De nem tudom, hogy mi lesz, ha már nem fogom szoptatni... :-))2009. máj. 6. 11:20
1/9 anonim válasza:
Az enyém már két hónapja nem szopik :(((, most 5 hónapos. Cumisüveggel a szájában alszik el, és simán kiveszem a szájából mikor elaludt. Persze végig ott állok mellette.
2/9 A kérdező kommentje:
Háton alszik? Mert az én fiam hason alszik, és akkor ez a cumisüveg dolog nem igazán kivitelezhető, nem??
Mi van neki az üvegbe??
2009. máj. 6. 11:24
3/9 anonim válasza:
az én fiam is cicin aludt amig volt tejem aztán ogy elapadt sajnos négy honapos korába elég ha magam mellé fektetem és elalszik este nappal pedig ringatom:)
4/9 anonim válasza:
ha a hátán alszik akkor semmi köze ahoz hogy szoptadod e hiszen akkor nem a cicin alszik el nem?
5/9 A kérdező kommentje:
Nálunk a gyerekszobában van egy nagy kanapé. Az esti fürdés után magam mellé teszem, megszoptatom. Ő bealszik a cicin, és felveszem, megvárom a büfit, egy kicsit még ringatom, és úgy teszem le (hason) a kiságyba. És én átmegyek a hálóba Apa mellé aludni... :-))
2009. máj. 6. 11:30
6/9 anonim válasza:
Első vagyok. Igen, a hátán alszik. Tápszer van az üvegben. Ha éjjel megébred, akkor néha teával próbálkozom, de azt kiköpi. :( Ha hason alszik, akkor majd símogatod a hátát kaja után.. :) De egyelőre ne agyalj ezen, örülj, hogy még szopizik.. lehet hogy mire már nem szopik, oldalt fekve, vagy máshogy fog aludni.. majd kialakul :)
7/9 anonim válasza:
az én fiam 4.5 hós, tápszeres. fürcsi után vacsi, büfi és utána meg a kiságy (semmi játék) csak egy textil pelus, amit az arcához tesz, és ugy alszik mint a bunda, nem kell ringatni, ezt így megszokta! azt hiszem nagyon szerencsések vagyunk, bár nincs kézhez szoktatva, és sohasem altattuk a kezünkben.
8/9 anonim válasza:
Az én kisfiam is csak szopizik még, fürdés után szopizik még hol többet, hol kevesebbet, aztán fölveszem a vállamra büfizni, így alszik el, és akkor leteszem a kiságyba, hason alszik.
9/9 A kérdező kommentje:
Rosszul lett írva a kérdés, most vettem csak észre!
Így gondoltam: Aki már NEM szoptatja a babáját, az hogyan altatja el az esti lefekvéskor?
2009. máj. 6. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!