Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szülés után, ki és mit ír fel...

Szülés után, ki és mit ír fel a babának receptre? Hazafelé a kórházból már ki lehet váltani?

Figyelt kérdés
2009. máj. 6. 11:06
 1/4 anonim ***** válasza:

gyerekorvos.

krémeket, fürdetőt, cseppeket... ki tudjátok váltani igen, de már szülés előtt is, felírják 1 másik baba nevére és kész.

2009. máj. 6. 11:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Már a védőnőmmel megbeszéltük, ha szól a férjem, hogy megszültem, összeállítják a csomagot. Vagyis felírták, és ő már váltotta is ki. Volt benne fürdetőkrém (2), vatta, lázkúp, kamillatea, hintőpor, olaj, Vigantol, Konakion. (D és K vitamin ez utóbbiak)
2009. máj. 6. 11:10
 3/4 anonim ***** válasza:
nekünk a védőnő írta fel, és még mi kórházban voltunk, párom kiváltotta. alkohol, hintőpor, vitamin, tea, popsikrém, testápoló, lázcsillapító, tápszer.
2009. máj. 6. 11:11
 4/4 anonim ***** válasza:
75%
Szia! A kórházba a doktornő ír fel tápszert,ha szükséges,és már ki is válthatod.Azt hiszem,hogy mást nem.Amikor hazamentek a gyerekorvosnak ki kell mennie,és ő írja fel a többit. D-vitamin,popsikrém,testápoló,fürdető(ez a 3 gyógyszertári készítős),illetve k-vitamin.Én csak a popsikenőcsöt,és a testápolót váltottam ki.Fürdetni a Gabi újszülöttjével fürdetek.
2009. máj. 6. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!