Egy kevés barnacukrot lehet tenni 11hónapos baba teájába? Kristálycukrot nem szeretnék adni
Figyelt kérdés
2009. máj. 6. 10:11
1/9 anonim válasza:
nádcukrot, szőlőcukrot, vagy fruktóz-port vegyél akkor, ha répacukrot nem akarsz adni.
2/9 anonim válasza:
Az én lányom 2 éves és még nem ivott cukros teát. Ezt csak azért írtam, mert így is fel lehet nőni. Miért akarod cukrozni? Mert amúgy nem issza? Mást iszik? Ha nagyon elkerülhetetlen tegyél, végülis már nem olyan pici, de ha eddig megvolt nélküle, akkor már kár lenne bevezetni. A barna cukor is árt a fogaknak.
3/9 anonim válasza:
Szia!
Mi 18 hónaposak vagyunk, de nem teszek semmi ízesítőt a teájába, hársfavirág és kamilla amit adni szoktam vagy sima babavíz. De az előző hozzászólónak igaza van. Semmiképpen ne kristálycukrot.
4/9 A kérdező kommentje:
Hippes instant teát ivott idáig,de abba is van cukor,ezért szeretnék váltANI,DE SIMÁN NEM ISSZA,A GYÜMÖLCSLEVEK MEG NAGYON DRÁGÁK.
2009. máj. 6. 10:18
5/9 anonim válasza:
Szerintem nem muszály cukrosat innia, de van olyan baba aki nem issza meg simán. Ha máshogy iszik tegyél bele egy piciszőlőcukrot, ha úgy ízlik neki akkor utána egyre kevesebbet , egyszercsak megissza majd anélkül is:)Egyébként az anyatej is olyan édes, mintha cukrozva lenne:)
6/9 anonim válasza:
Sajan tényleg nagyon drágák a baba gyümi levek. Kubut nyugodtan adhatsz neki és higísd fel vízzel.
7/9 anonim válasza:
Én egy fél mokkáskanálnyi , vagy inkább negyed bio barna nádcukrot teszek a mecsek baby teájába, én is egyre kevesebbet teszek bele, bizom benne, hogy ha jön a nagy meleg, anélkül is ugyanugy megissza majd.
8/9 anonim válasza:
Mért nem teszel egy pici mézet bele?
9/9 anonim válasza:
A méz borzasztó allergén!! Kicsiket, egy éves kor alatt semmi esetre sem szabadna mézet adni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!