Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kilövessem a kislányom fülét?

Kilövessem a kislányom fülét?

Figyelt kérdés
Én eredetileg nem akartam, mert szerettem volna minden mesterséges/felesleges dolgot elhagyni, de a párom rokonaitól kaptunk nagyon szép fülbevalót, és most valahogy mégis szeretném. Árthatok ezzel a babának? Kiváncsi lennék arra is, hogy Ti kilövettétek-e a babátok fülét?
2009. máj. 6. 09:35
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi 3 vagy 4 hónaposan lövettük ki a fülét.Szerintem egy kislány így kislány.:)

Egy pillanat volt az egész, nem fájt neki.

2009. máj. 6. 09:39
 2/10 anonim ***** válasza:
Én kilövettem 4 hónaposan. Elég sokat vártam vele mert én féltem megcsináltatni. A kozmetikusnál igazságszerint én jobban féltem mint a baba, de szerencsére csak egy kicsit sírt a kattanás miat, de 2 perc múlva már boldogan mosolygot mintha semmi nem is történt volna, ha tudtam volna, hogy ennyi az egész már jóval elöbb megcsináltattam volna.
2009. máj. 6. 09:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is 4 hósan lövettem ki. Nem gyulladt be, semmi plusz feladatom nem volt vele. Már 2 éves és egyáltalán nem zavarja, szerintem azt hiszi hogy "így született".
2009. máj. 6. 09:46
 4/10 A kérdező kommentje:
Még annyit kérdeznék tőletek, hogy mennyibe került? Kap hozzá ilyen gyógyfülbevalót is, vagy egyből mehet a rokonoktól kapott fülbeló?
2009. máj. 6. 09:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát, én is sokat gondolkodtam.De azt gondoltam végig,hogy egy kislánynak előbb-utóbb csak jó ha van luk a fülén.Nekem is volt kiskorom óta,nem is emlékszem rá,hogy milyen volt mikor csinálták, csak arra,hogy nekem mindig is volt fülbevalóm.Viszont ha kicsit nagyobb koráig várok vele amikor már oda tud nyulkálni direkt az sokkal macerásabb utána hogy ne fertőzze össze,ha meg még későbbre halasztjuk,arra már emlékezni fog meg félni előtte.De akkor most felnőtt koráig ne legyen?Akkor meg ha látja majd a többi kislányon a szép fülbevalókat,fájni fog a szíve érte neki is.Így 2 hósan kapott fülbevalót és nem bántam meg.Egy pillanat volt az egész.Kb 5 perc sírás és pár nap odafigyelés és kenegetés utána.
2009. máj. 6. 09:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Szia én egy hónapja lövetem ki a lányom fülét 3500ft volt a gyogyfülbevaló és a lövetés egyben és a védőnő csinálta.6hónapos kislány anyukája
2009. máj. 6. 10:02
 7/10 anonim ***** válasza:
Ja és még mindig a gyogyfülbeváló van a fülébe azt mondták,hogy legalább egy hónapig az legyen a fülébe.utólsó voltam
2009. máj. 6. 10:05
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!
2009. máj. 6. 10:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Én 2000-ért lövettem ki és elvileg 6 hétig kell a fülébe lenni annak a fülbevalónak.
2009. máj. 6. 10:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia.Én a kórházban átszurattam mielőtt hazajöttünk.Mennyi idős a kislányod,és milyen a fülbevaló vége?Vagy bébinek való fülbevaló?
2009. máj. 6. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!