Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem tudom, kilövessem-e a...

Nem tudom, kilövessem-e a kislányom fülét?

Figyelt kérdés
10,5 hós, már van egy fülbevalója, amit a keresztszüleitől kapott, állítólag kimondottan bébifülbevaló, viszont hegyes a vége. Ettől félek, nehogy megszúrja majd magát, ha forog össze-vissza. Másnál volt bármi probléma ezzel? Fülkilövésnél nagyon sírt?
2009. ápr. 10. 11:55
 1/9 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem ne. Egyik lányomnak sem lövettem ki a fülét, nyomta volna a fejét a fülbevaló, beleakadhat valamibe, kiskorban érzékenyebbek, könnyen fémallergia alakulhat ki tőle. A nagyobbik 12 évesen szeretett volna fülbevalót, akkor ki lett lőve a füle, a kicsi is elkezdte mondogatni, de megmondtam, hogy várjon még vele. Azóta nem akar (14 éves), az ő füle nincs kilőve. De így ők döntöttek.
2009. ápr. 10. 12:09
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
3 honaposan kilovetem a lanyom fulrt es semmi baja.nagyon jol elvan vele.most 5 honapos.
2009. ápr. 10. 12:19
 3/9 anonim ***** válasza:
78%

Még a kóházban átszúrták.

Amúgy egy ideig,úgysem lehet az berakni,amit kapott,valameddig az kell bennelegyen,amit belőnek,arra meg van védő a végére.Nekünk kapcsos a vége,semmi gond nincs vele.Most 5 hónapos.

2009. ápr. 10. 12:34
 4/9 anonim ***** válasza:
75%

Mi nem lövettük/szúrattuk ki neki. Ebben is szabadkezet kap. Ő füle, ő döntése. Majd ha szeretne és majd ha már fel tudja fogni, hogy ez egy picit fáj, stb. akkor nem állunk az útjába.

Valamint én sok mindenre allergiás vagyok, sjanos az ekcémámat is örökölte így ez nálunk egy plusz érv volt, hogy ne tegyük.

2009. ápr. 10. 13:17
 5/9 anonim ***** válasza:
71%
5 hónapossan lövettük ki a fülét, akkor persze nagyon sírt a második lövésnél de hamar megnyugodott!!! 1 hónapig az a fülbevaló volt a fülében forgatni kellett meg alkohollal kezelni soha nem sírt érte!
2009. ápr. 10. 13:36
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2009. ápr. 10. 13:53
 7/9 anonim ***** válasza:
78%
Én is sokat gondolkodtam kilövesem e, de aztán 6 hósan rászántam magam és nem bántam meg. Nagyon cuki vele, nem zavarja, na és nem is sírt olyan nagyon azt is csak azért mert le kellett szorítani a mellkasomra a fejét.
2009. ápr. 10. 14:52
 8/9 anonim ***** válasza:
70%
Mi pont ma voltunk,6 hónapos a babám bánom hogy nem előbb mert semmiség volt.A védőnő csinálta ugy lőtte,csak pici pityergés volt kb.fél perc. olyan édi. Inkább én féltem azért nem mentünk előbb!
2009. ápr. 10. 15:54
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi lányok nektek is. Még annyit zárójelben, hogy nem én pontoztalak le benneteket!
2009. ápr. 10. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!