Mikortol adtok a babatoknak napi 2x rendes kajat (gyumit vagy mast)? Es kortrt lehet mar? Nyersen vagy fove adjam neki?
Figyelt kérdés
Az en fiam imad minden uj izt,viszont a kakival hadilabon allunk,van h van magatol van h csak 3-4 nap utan kuppal.Nallatok mi a helyzet es milyen megoldast talaltatok ra?2009. máj. 6. 08:13
1/3 anonim válasza:
4hónapos korától kapott napi 1x gyümölcsöt,5hónaposan már tízóraira gyümi,ebédre főzelék,vacsira tejpép.mellette szopik.
én adtam neki már 5hósan körtét,ha olyant eszik,pl répa,ami megfogja a székletet,adok neki nyersen almát.az mindig meghajtja.én általában a gyümölcsöket nyersen adom.
2/3 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt.Azt szeretnem kerdezni,h az almat magaba adod vagy 1 kis kekszel vagy mivel?MI jovo heten leszunk 5 honaposak...almat mar probaltam neki szekrekedes ellen adni ugy is h csak a levet kapta de meg csak 1x jartunk eredmennyel.
2009. máj. 6. 09:22
3/3 anonim válasza:
Nekünk is a kakival volt probléma.Az alma,banán,s.répa foghat.Adj neki őszibarackot(mirelittben lehet kapni),sütőtököt,nekünk bevált és ahhoz keverhetsz majd almát,banánt és akkor nem fogja meg annyira.Mi kb.4 hónaposan kezdtük kóstolni,annyira izlett neki,hogy 2 hét alatt kiváltotta az uzsonnát és kb.5 hónapos korában a tízórai szopit lecseréltük tejpépre gyümölccsel.Most 6 hónapos és 3x szopizik,2x eszik "normál" kaját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!