Vezetős anyukák! Ti tankoláskor beviszitek magatokkal vagy kint hagyjátok az autóban a babátokat míg fizettek?
A benzinkút be van kamerázva, hiszen akkor elhajtanának fizetés nélkül. És nem is szokás bezárni az ajtót, attól meg nem félek, hogy gyerekestől ellopná valaki a kocsit, hiszen az gyerekrablás és évekre rács mögé kerülhet az illető. Szóval annyira kicsi a kockázat, hogy bent hagyom nyugodtan. Persze amióta ki tudnak szállni, bejönnek velem, de míg baba volt, bent hagytam az ülésbe becsatolva.
És nem szoktam a kocsit sem bezárni, mert minek
Soha nem venném ki benzinkúton a gyereket. még az 5 évesemnek sem engedem, hogy kiszálljon. Kutas voltam jó ideig, tudom milyen szennyes ott a levegő. Mielőtt kiszálok minden ablakot feltekerek és bekapcsolom a kocsiba azt a gombot ami nem engedi a kinnti levegőt beszállni, hanem bennt kering a levegő.
Soha nem jutott eszembe bezárni se, hisz amíg kicsi úgyse száll ki, amikor meg nagy meglehet neki magyarázni. Az, hogy kilopják a gyereket megse fordult a fejembe, csak most látom ahogy írják. Eleve nem olyan hosszú idő fizetni, másrészt az üvegen keresztül minden kútra és autóra rá lehet látni, ezért én nem állítottam őrt se az autó mellé.
Itt mindenki ilyen felelőtlen? Jézusom! Már nem azért, de mi van, ha tűz üt ki a kútnál, v ilyesmi? Vagy csak belerohan egy figyelmetlen a te autódba? Ha baja esik, mész a börtönbe, gyerek veszélyeztetése miatt, ráadásul az életben nem bocsátod meg magadnak.
Bár laza csajnak tartom magam, soha nem hagynám kinn a gyerekem.
Persze utolsó, és lehet pont akkor jön egy rabló a kútra, amikor bent vagy a gyerekkel. és lelőheti vagy a gyerek végignézi, hogy téged lő le.
Hát nem jobb lett volna neki a kocsiban? Ahol semmi baja nem esett volna.
Vagy ha tűz üt ki a shopban és nem tudsz kimenekülni? A gyerekednek legalább esélye lett volna az életre? Vagy az őrült nem a parkoló kocsiba rohan bele, hanem a shopba?
Bárhol történhet, bármi. Ennyi erővel eleve felelőtlen aki világra hoz egy gyereket, mert bármi történhet vele. Ha ott áll melletted akkor is. Nem hinném, hogy ennyire túl kellene gondolni az életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!