Miért nem tudom eladni a babaruhákat?
Hol hírdetted? Vaterát és a teszveszen próbáld meg.
Sok múlik azon, hogy milyen a fénykép róla, ne legyen magas az ár és fontos a jó termékleírás is.
pedig én szinte minden babaruhát a neten vettem használtan (vatera, teszvesz)
a hirdetésnél a legfontosabb a jó fotó! na és persze, hogy reális legyen az ár - megnézed a többi hasonló terméket és abból látod, hogy mennyiért mennek el
amiket én vettem (a múlt héten is vettem vagy 6-7 ruhát, és a héten is egy ruhacsomagot) azok 200-300 ft / darab áron jönnek ki kb
csomagban árulva nagyobb eséllyel tudod eladni, mert akkor a postaköltséget szívesebben kifizeti valaki, mint 1-2 db-ra
Én is nézem a Teszveszt, de szerintem is a postaköltség nagyon megdrágítja. Meg nem is látom milyen. Inkább elmegyek egy turkálóba, itt jók vannak, és nem drágák.
Viszont bababörzén sokat vettem.
Én azon gondolkodtam, hogyha a baba megnő odaadom a kórháznak. 5 hetes volt, amikor bekerült, és láttam, hogy nem állnak túl jól. Persze ezért pénzt nem kapnék, de mégsem kéne kidobni őket.
Mindent a vaterán adtam el ruhákat, babakocsit, kiságyat, játékot, cumisüveget....
2 házzal mellettünk lakók vették meg a babakocsit -egészen véletlenül- igy még postázni sem kellett
nem adtam drágán semmit, igy mindent elvitték és azért lett valamennyi pénz, jobb mintha zsákszámra állna itthon a ruha
Én is így vagyok mint az utolsó, minek álljon itthon, inkább olcsóbban elpasszolom, az is pénz, és valaki legalább még hordja:) Mégiscsak több bevételem van belőle, mintha szimplán odaajándékozom valahova (bár nagyon szép gesztus).
Valószínű az lehet, hogy túl drágán adod, vagy ahhoz képest nem látszik hogy mondjuk alig használt, vagy nagyon nagyon jó minőségű, esetleg márkás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!