Hol érdemes eladni babaruhákat, ahol biztosra lehet menni? És milyen összegekért? Tapasztalatok?
Teszveszen nem igazán mennek most a ruhák.100ft-ért nem kelnek el a bodyk, nagyon szép ruha csomagért amiben 6 db c&a-s nadrágok felsők kabát volt 2000ft-ot kaptam, hol ott én egy felsőt vettem drágábban! Ha mégis kirakod, akkor darabonként, és 1 ft-ról úgy többet adnak érte mintha csomagban felraknád és 100-200 ft/db áron menne el.
Inkább bababörzét javaslom, ott 500ft körül mennek a felsők, 500-700 nadrágok, 200ft bodyk, 300 sapkák 1500 overál, 400 rugdalózók.
Szia.
Én jobban szeretek ruha csomagot venni,ami több méretből áll,és mindenféle van benne.
1 ft ról indulj,esetleg tegyél minimál árat ami alatt nem akarod eladni.
Sok sikert!
Én eladni nem szoktam, inkább csak vásárolni tesz-veszen, vaterán, bababörzén. (A mi kinőtt ruháinkat "spájzolom" a következő picinek. :))
Én az alapján szoktam válogatni, hogy mennyire egyedi, mennyire jó állapotú, és mennyire drága az adott ruhadarab. Többet is hajlandó vagyok fizetni egy ruhácskáért, ha jó állapotú, és valami nagyon aranyos minta, stb van rajta (így vettem én már "használt" ruhát több ezer forintért is), de 1 forintért sem kell, ha foltos, vagy kinyúlt, kopott.
Ruhacsomagokat is ezért nem veszek, mert szeretem látni, hogy mi van benne... Viszont volt már olyan, hogy leütötem egy ruhát, és aztán a postaköltség miatt ugyanattól az eladótól vásároltam még mást is. (Fel is szokták ajánlani ilyenkor az eladók, hogy nézzünk szét náluk, hátha betehetnek még valamit a csomagba.)
Én igazából nem feltétlenül az olcsóság miatt vásárolok használt ruhát, hanem inkább az egyediség, meg a hatalmas választék miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!