Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol érdemes eladni babaruhákat...

Hol érdemes eladni babaruhákat, ahol biztosra lehet menni? És milyen összegekért? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Főleg az érdekelne hogy nektek hol sikerült:pl börze,teszvesz,vatera és milyen árban(hogy tudjak mihez tartani és inkább csomagban vagy egyenként nagy vagy kicsi csomag és ruhacsomag vagy külön body stb,azért érdekel mert az első próbálkozásom sikertelen volt eladás címén és hátha tudtok tippeket adni,vidéki vagyok és már nincs hely a lakásban(teszveszen próbáltam)
2009. dec. 3. 11:05
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket,találtam használhatót,megpróbálom.Sajnos a brendonos 62-es utolsó előttinek üzenem
2009. dec. 3. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!