Két kisgyerekes anyukák! Ti nem kaptok hülyét azoktól akik ha látják hogy épp sokallsz elkezdik modani hogy ezen ők is átmentek, meg miért nem élvezed minden percét? Közben soha nem neveltek két picit.
Jót nevettem: "AAaaaa, a kettőt egyszerre azért nem..!"
Hú még napokat se bírna ki, de te mivel fiatalabb vagy neked kötelező mosolyogva kiállni a megpróbáltatásokat:)
Nekem egy gyerekem van, de ezt a szót hogy PIHENÉS nem ismerem. Pedig iszonyat nagy alvásigényem van. A másfél évesem még alig aludt át pár éjszakát. Hulla fáradtan esünk be az ágyba esténként a férjemmel. És ugye hétvégén neki is be kell dobni magát...
Jaj kedves kérdező én csak annyit mondok hogy NAGYON megértelek mert én is hasonlóan érzek. Nem az anyukámmal való dologban mert nekem ő sajnos már nem él.
De ebben hogy mindenkitől azért azt kapom hogy dehát olyan jó nekem, itthon ÜLÖK.Holott úgy érzem minden munkánál nehezebb ez a dolog, hiszen 24 órában folyton készenlétben kell állni.
Nekem a férjem sokat dolgozik (kié nem ..ugyebár) és már most azt mondta hogy kiszorítjuk valahogy hogy bébiszitter vigyázzon a gyerekekre néha (nekünk semmi rokon nincs akire legalább egyiket rábízhatnánk) hogy elmenjünk ketten valahova vagy én egyedül,
de sajnos egyszer kétszer volt már ilyen és velem is az a baj hogy nem bírok kikapcsolni ha valakire rábízom őket rohanok haza minél előbb és nem tudok ellazulni.
A férjem szerint ezt nekem kéne valahogy átkapcsolni az agyamban mert így még ha lehetőségem lenne is, akkor se fogok tudni kikapcsolódni.
Azon gondolkozom hogy vajon ez már egész életemben így lesz hogy sose leszek nyugodt ha nincsenek ott a gyerekek???
Utólag minden egyszerűbbnek tűnik, ezért kapod ezeket a megjegyzéseket. De azért van bennük igazság is:) Két választása van az ember lányának, vagy a falnak megy az idegtől és a fáradtságtól, vagy megtanul nevetni az egészen, és akkor tényleg élvezni fogja a mindennapokat. Hogy mi kell ehhez? A legfontosabb egy marék lesz@rom tabletta. Ebből kell bevenni egy szemet, ha szalad a ház, ha kikeni magát a gyerek, ha eleged van, ha cseszegetnek. Utána sokkal könnyebb jót nevetni az egészen. Nálunk 5 gyerek van, a 3 kamasszal néha több a gond, mint a két picivel, mert jobban igénylik mostanában a figyelmet, és könnyen megkapom, hogy "nem is törődsz velem". Közülük 2 egy év korkülönbséggel született. A legkisebb most 5 hónapos, a nővére alig 2 évvel idősebb. Így gyakran használom a lesz@rom tablettát, és komolyan élvezem az anyaságot.
Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!