Kisgyerekes feleségek! 2. házassági évforduló?
Nekünk hétfőn volt, nem ünnepeltünk. Boldog évfordulót kívántunk egymásnak és kész. Mi már lassan 14 éve vagyunk együtt, de csak 2 éve házasok, ezért ezt nem érzem olyan nagy dolognak.
Szerintem ajándékot venni felesleges. Inkább valami közös programmal ünnepeljetek. Mozi, színház, koncert, utána egy vacsi.
Mi 13 éve vagyunk együtt és szinte minden évben vacsorázni/ebédelni voltunk egy étteremben.Vagy esetleg egy pizza+színház.
Ebben az évben nem voltunk,mert csak 3 hós volt akkor a babánk.
Mekkora a babátok?
Strand közösen,egy vacsora kettesben,esetleg egy hétvége valami bababarát szállodában?Ajándéknak egy fényképes bögre rólatok.
Több ötletem sajnos most nincs.
Mi 20 éve vagunk együtt, nem vagyunk házasok és soha nem ünnepeltük az évfordulónkat(onantól száímtjuk, amikor elsőzör csókolóztunk, pont a párom névnapján)
Nekem ez annyira giccses lenne, hál istebnenk a páromat sem nagyoon érdeklik az ilyen dolgok, ennek ellenére teljesen jól megvagyunk.
Köszönöm az ötleteket! A kisfiunk 15 hós most.
Én se voltam biztos , hogy ajándékot vegyek-e egyáltalán, azt gondolom, nem is fogok! A romantikus vacsi ötlete a teraszon, vagy étteremben tetszik..De lehet, hogy a fényképes bögre is belefér :) A legjobb a hétvége egy szállodában lenne :) Na majd meglátom, ettől függetlenül még örülök ha írtok, és köszönöm! Mindenkinek minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!