Havonta mennyibe kerül egy újszülött baba havonta? 2-3-4 hónappal késöbb is ugyan annyi?
Nálunk így alakult
újszülöttként mosható pelusra költöttem 50000-ret ezt használtuk fél évig. Popsitörlő 6 csomag 2500 Ft ez elég volt fél évig. Otthon ikeás rongy meg kis törülközővel töröltem.
Hozzátáplálásig kajára nem költöttem. Utána horror összeg elment mivel télen meg kellett vennem a bébiételeket is, tejpép, sinlac, egyéb készítmények... havi 20000 Ft-ra jött ki csak a kaja.
Fürdetőkrémek, popsikrém az elhanyagolható. De bejön egy kisebb betegség is... máris több ezer forint elmegy. Amikor már nem száraz a bőre onnantól nem használunk fürdetőkrémet, csak sima vizet.
Ruha olyan 25000-30000e volt összesen egy éves koráig (nagyrészt használt)
ezen kívül neked is lehetnek extra költségeid, mivel a szoptatás alatt neked is lehet vitamin hiányod, és még a kívánságosság is előjöhet.
Az első félévben nálunk 10000 Ft-hó ment el kb aztán fél éves korától egy éves koráig 25000-30000 hó. 1 éves korától már kellett venni cipőket is, meg több ruha kell... hát most olyan 20000 lehet havonta, de van hogy több.
Ha nem vettünk volna meg egy két dolgot fölöslegesen akkor havi pár ezerrel kevesebb ment volna el.
Én nem számoltam és nem is érdekel.
Szerintem aki attól függően vállal gyereket hogy mennyibe fog kerülni ne is vállaljon!!!!!
Hogy legyen egy aktualisabb hozzaszolas is: ami sok nalunk 5 hetesen...
Nincs eleg tejem, 2/3-ban tapszert kap: milumil ha start 10000/ho
Gyogyszerek neki es nekem (espumisan, infacol,szemcsepp, mert kotohartyagyulladast kapott a korhazban, ilyesmik): 10000-15000/ho
Pelus, torlokendo (a premium cuccoktol a spar gazdasagosig mindent kiprobalok-ilyen picinek meg tok jo az olcsobb is, mert ugyis tok gyakran cserelem: 15000-20000/ho
Ruhakat kapunk masoktol
A kezdet durva volt.
Szobafelujitas 35000
Butorok 150000
Babakocsi 70000
Autosules 15000
Legzesfigyelo 25000
Mellszivo 25000
Cumisuvegek, kacatok eteteshez 10000
Meg meg mittomen, mi...
Es en is ugy alltam neki, h en biza szoptatni fogok.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!