Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tudnám fokozatosan...

Hogyan tudnám fokozatosan elválasztani lányomat?

Figyelt kérdés
Sajna vissza kell mennem dolgozni pár hónap múlva és addig fokozatosan el kell választani a kislányomat a cicitől. 8 hónapos, reggel, délután és este szopizik még. Hogyan kezdjem az elválasztást? Először csak reggel? És mit adjak neki? Tápszert vagy tejpépet? Meg van határozva, hogy egy nap hányszor kell minimum folyékony (tápszer) kajcsi?
2009. máj. 5. 10:04
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Hú, ne veszekedjetek már :-), köszi a válaszokat! Sajna több oka is van, hogy vissza kell mennem, de nem sorolom. A legszívesebben maradnék még, de hát ilyen az élet... :-(!
2009. máj. 5. 12:59
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem én kezdtem a veszekedést.De ez már mindennek a teteje,hogy sok ilyen ember már rögtön a negatívot keresi a másban!Először támad,aztán kérdez.Szép.Biztos,hogy megvan az oka,és nagyon sajnálom,hogy dolgoznod kell ilyen hamar :( Hát igen,ez nagyon szomorú,csak azok bántódnak akik becsületesek,dolgozó emberek....Szóval kérdeztem,hogy miért kell vissza menned.Belegondoltam,hát nem lehet könnyű...

Bocsi a válaszért. 11:08-as voltam.

2009. máj. 5. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!