Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka, akinek...

Van itt olyan anyuka, akinek a babájának korán benőtt a kutacsa? Esetleg emiatt műtéten is átesett a csemete?

Figyelt kérdés
Mennyi idősen és lett-e belőle probléma? Írnátok adatokat is, hogy hány hónaposan mekkora volt a fej körfogata? Köszönöm!
2009. máj. 4. 15:57
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszi nagyon a telószámot és a bíztatást!
2009. máj. 5. 13:30
 12/18 anonim ***** válasza:

Szia,

leirnad mi tortent?

koszi

2010. aug. 27. 18:27
 13/18 anonim ***** válasza:

3. vagyok, ha érdekel, nálunk kellett koponyaműtét:(

20 hónapos jelenleg a kisfiam

2010. aug. 27. 19:18
 14/18 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: Leírnád ide is, hogy mi történt?
2010. aug. 28. 13:17
 15/18 A kérdező kommentje:
Kérdezném, akinél nem történt műtét, hogy most hány hónaposak a csemeték és még mindig megfigyelés alatt állnak-e. Mondott -e valamit a dokitok arra vonatkozóan, meddig kell ezt figyelni?
2010. aug. 28. 13:18
 16/18 anonim ***** válasza:

A műtétes vagyok.

Ne aggódj, mindenképpen 1 éves kor alatt kell megműteni először a babát, szóval ti már nemhiszem, hogy veszélyben vagytok.

Kisfiamat 7 hónaposan műtötték meg.

Teljesen becsontosodott a tarkóján lévő lamdavarrat. 10 nap volt a kórház, ugye ne részletezzem?!

Talán mégegy műtétre sor kerül, attól függ, hogy milyen ütemben nő a fiam feje, milyen az alakja és hogy a rtg-en ne legyen benyomódás-ezektől függ, hogy mi lesz.

Kérdezz konkrétan, ha valamire kiváncsi vagy.

2010. aug. 28. 15:01
 17/18 anonim ***** válasza:
2010. aug. 28. 15:04
 18/18 anonim ***** válasza:

Én is leírtam a másik kérdésnél is, semmi gond nincs a gyereknél, igazság szerint az UH után még mértem a fejét, aztán voltunk kontrollon, azóta nem nézte senki.

De szemmel láthatóan rendben van, most múlt két éves:)

2010. aug. 28. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!