A te babád is remeg? Idegi oka van?
Figyelt kérdés
Amikor fáradt, vagy ha nagyon akar valamit, akkor remegnek a kezei. Ez normális 2,5 hónapos korban?2011. okt. 25. 15:40
1/7 anonim válasza:
Az én babám 3 hónapos. Nála ez olyan mintha a hideg rázná ki.
2/7 anonim válasza:
Az enyém egy éves, de soha nem remegett!
3/7 anonim válasza:
Remegéssel én sem találkoztam, csak annyi volt, hogy mikor még pici volt néha megrándult alvás közben (összerezzent).
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor megkérdezem azért a dokim.
2011. okt. 25. 16:00
5/7 anonim válasza:
Az enyém sem remegett soha! Sokszor van olyan, mintha megrázkódna, de többször észre vettem, pl. fürdés előtt, amikor nincs rajta pelus, hogy akkor rázkódik meg, ha pisil! A biztonság kedvéért kérdezd meg a dokit!
6/7 anonim válasza:
Igen, remegett. De elmúlt!!! Gőzöm sincs, mitől lehetett.
(Régebben más is kérdezett hasonlót, akkor többen írták, hogy az ő babájuk is csinálja).
Ne aggódj, semmi baj!
7/7 A kérdező kommentje:
én is nyugtatom magamat, hogy csak így "izgul rá dolgokra", meg a fáradtságtól van...Hát remélem igazad ven.
2011. okt. 26. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!