Más 7 hónapos babához milyen gyakran jár a védőnő?
Figyelt kérdés
Mert már nálam van 2 hónapja nem is volt.....2009. máj. 4. 13:03
1/11 anonim válasza:
5-6 hetente,de hozzám sem igazán jön. Nem igazán lehet rájuk számítani. :(
2/11 anonim válasza:
7,5 hós a lányom.
Nálunk összesen 2x volt, egyébként csak oltáskor találkoznánk vele, ha nem futnánk össze hébe-hóba az utcán (bármi apró-cseprő dologgal felhívhatnám, ha kéne, mert nagyon rendes, csak nem liheg a nyakamba - ami pont jó nekem). Tudom azonban, hogy vannak olyan bizonytalanabb, segítségre/útmutatásra inkább rászoruló kismamái, akikhez kéthetente jár.
3/11 anonim válasza:
Amikor a lányom 7 hónapos volt, akkor már mi mentünk a védőnőhöz havonta tanácsadásra.
4/11 anonim válasza:
Mi megyünk havonta megnézésre.Három hónapos kora óta nem jön, csak ha kihívom.
5/11 anonim válasza:
Mi megyünk, 6 hós. Nem volt 2 hónapja, de mérezkedni 2-3 hetente megyünk.
6/11 anonim válasza:
Bár az én lányom még csak fél éves múlt, a védőnőt 3 hetes kora óta csak tanácsadáson láttuk.
Nekem mondjuk ez így jó is. :) Nincs vele bajom, csak feleslegesnek tartom a látogatásait. (Ami már közel fél éve nem volt.)
Ő nem jön, én meg nem haragszom érte. :)
7/11 anonim válasza:
Nekem jőn hetente max 2 hetente .Mivel útba vagyok amikor megy a többi babáshoz. Igy ide is be szokott jőnni. Engem nem zavar .Telefonon is eltudom érni bármilyen kérdésem van. 6 hós a babám.
8/11 anonim válasza:
Minden hónapban kétszer jön ki hozzánk, a baba egy éves koráig. Mi pedig minden páros szerdán megyünk tanácsadásra, tehát mi nagyon sűrűn látjuk egymást.
9/11 anonim válasza:
Hozzánk gyakran jőn.13 hónaposak vagyunk,ma is volt.Nállunk 3 éves korig jőn,majd 3havonta egyszer.
10/11 anonim válasza:
Nálunk egyszer volt, utána nekem kellett vinni már egy hónaposan is. 1 éves a lányom eddig kb ötször látta, ugyanis ő időpontot ad és akkor kell menni. Nekünk a doink is máshol van, igy szinte soha nem látja, amit nem is bánok, mert teljesen feleslegesnek tartom, hogy megkérdezze, mit eszeget a baba. Ha problémám van beszélek a dokival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!