Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi volt az a legkorábbi idő...

Mi volt az a legkorábbi idő amikor fel állt és elindult a kis babád?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat.
2011. okt. 24. 08:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

lépegetni lépeget, folyamatosan (előző vagyok amúgy), ha fogom a kezért akkor is, de olyan óvatos, szerintem még várhatunk az önálló lépéssel

(8. hónap betöltése előtt egy héttel 4 lépést tett önállóan, azóta egyet sem)

2011. dec. 20. 16:12
 12/16 Bogyo110 ***** válasza:
hát akkor mi nem az átlaghoz tartozunk az épn kislányom 10.5 hós de kb egy hete ált fel!
2011. dec. 20. 16:20
 13/16 anonim ***** válasza:
Első kisfiam 9! hónaposan kapaszkodás nélkül,önállóan járt.De apró termetű,mint az apukája aki babaként szintén 9 hónaposan járt.Második kisfiam már az átlagot hozta,mint annak idején én,és pont az 1 éves szülinapja előtt egy héttel indult el.Állni 7 hónaposan állt mind a kettő.Szerintem a 9 hónap túl korai,sokan ijesztgettek a mászás fontosságával,amit csak rövid ideig művelt,de az apukáját nézve remélem nála sem lesz semmilyen hátrány.egy 3 és egy 1 éves srácok anyukája
2011. dec. 20. 17:24
 14/16 anonim ***** válasza:

A Kisfiam tegnap állt fel rendesen a járókában, 31-én lesz 9 hónapos. Szerintem nem fog hamarosan elindulni, mert hosszú, vékony baba, tériszonya van :-)

De nem baj, imádom, ahogy kiskutyásan mászik :-)

2011. dec. 20. 18:02
 15/16 anonim ***** válasza:

Kapaszkodva állt fel 8 hónaposan, egyedül 12 hónaposan.

12 hónaposan kapaszkodva ment, egyedül 13 hónaposan.

2011. dec. 20. 18:42
 16/16 anonim ***** válasza:
15 hónapos a kislányom, és tegnap állt fel...:) Mászni is "későn", 11 hónaposan kezdett...:)
2011. dec. 20. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!