Mi az a legkorábbi időpont, amikortól teát adtál a babádnak?
Hány hónapos kortól? Ezt befolyásolja az évszak?
Persze cukor nélkülit.
Szoptattál (kizárólag) még, vagy hozzátáplálás alatt?
Korrekten légyszíves, 1. baba.
kamilla teát, nem is tudom, 2 hónapos volt talán. orvos ajánlotta, 3 napig 1-1 decit ivott a babám mert egy hete nem kakilt.
aztán 7-8 hónapos korában vettem talán milupa? granulátum teát, az 6 hónapos kortól van, és tartalmaz cukrot, naponta egyszer kap a 1,5 decis üvegébe, azon kívül vizet iszik
3 hetes kórtól, hippes granulátum tea (mentás és nagyon finom!) babamosoly mecsek baby, stb... citromot én se tettem bele de cukrot igen, mézet kifejezetten mondta hogy ne tegyek bele mert botulizmust (vagy mit) okozhat az meg halálos is lehet!
08:23as válasz az enyém
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Nekem azt mondta a gyermekorvosom, aki tiszta bio :) hogy nem kell teát adni neki, főleg nagyon pici babának nem!
Mivel minden egyes gyógynövénynek van valami hatása. Pl kamilla teát (székletet csinál, hashajtós) azért nem mert homeopátiás szempontból a kicsi szervezete úgy reagál rá, amire az adott gyógynövény éppen használatos, azaz meghajtja ...
DE ha mindenképpen teát akarsz adni neki csak csipkebogyót, és azt is csak hat hónapos kor után - az az egyetlen ami neutrál a szerveztre, és tele van mégis vitaminnal. Hidegen elkészítve a leghatásosabb, mivel úgy megmaradnak a vitaminok. Persze ízesítés nélkül! Megszokja a cukrot, aztán utána mindent csak cukorral lesz hajlandó meginnni... csupa káros..
Egyébként adtál már neki teát azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!