Mi volt az a legkorábbi idő amikor fel állt és elindult a kis babád?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat.2011. okt. 24. 08:08
1/16 anonim válasza:
Hát nem tudom mi számít korainak, nekem a lányom (második baba) 10 hónapos és egy hetes volt mikor elindult egyedül. Nem hittünk a szemünknek mivel a nagyfiam 14 hónaposan indult csak el.
2/16 anonim válasza:
kisfiam anno 8 hónapos állt fel egyedül,kapaszkodva.de csak 14 hónaposan ment egyedül kapaszkodás nélkül.Miután felált ha kapaszkodott lépekedett.Kislányom még nem még csak 4 hónapos.igaz már szeretne nagyon állni:)
3/16 anonim válasza:
A nagyobb lányom 9 hónaposan indult meg,a másik 11 hónaposan,a fiam egy évesen.
4/16 anonim válasza:
7 hónapos volt fiam mikor felállt.rá pár napra kapaszkodva minden mellett elsétált.11 hónaposan egyedül kapaszkodás nélkül elindult.
5/16 anonim válasza:
fiam 7 hónaposan kapaszkodva felállt, majd szépen megtanult közlekedni a bútorokba kapaszkodva. amikor először segítség nélkül ment, akkor 10 hónapos volt.
6/16 anonim válasza:
Kislányom 7 hónapos múlt amikor felállt egyedül, majd egy hétre rá,már kapaszkodva lépegetett a bútorok mellett, 10 hónapos múlt amikor önállóan járt egyedül is:):)
7/16 anonim válasza:
8 hónaposan állt fel kapaszkodva. 12 hónaposan kapaszkodás nélkül. 13 hónaposan indult el.
8/16 anonim válasza:
Az egyik fiam 7 hónaposan állt fel,10 hónaposan szaladt.A másik 9 hónaposan állt fel és 13 hónaposan ment.
9/16 anonim válasza:
Barátnőmék kislánya 6hónaposan állt fel a járókában a szemünk láttára. Ha nem látom, tuti azt mondom nem igaz. 10hósan már elindult.
Az én fiam nem sietett ennyire. :) 9hósan állt fel, és 14hósan indult el.
10/16 anonim válasza:
de jó egyeseknek :))
kislányom majdnem rekorder, 6 hónapos múlt két nappal, amikor felállt. Mostr 10 hónapos lesz egy hét múlva, de önállóan még nem jár.
egyszerűen nem mer, vagy nem akar
de nem erőltetem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!