Két és fél hónapos babám két hete nagyon megváltozott. Időnként "elmennek neki otthonról" és nem hajlandó enni, csak sír, sőt, ordít, és semmi nem jó neki. Mi lehet a baja?
Előtte minden etetés kész élmény volt, szopott, mint a kisangyal, aztán a két hós oltás óta meg teljesen ki van cserélődve.
Minden etetés egy kész rémálom.
Esténként a legrosszabb, olyankor van, hogy másfél órán át sír, akármit is csinálok vele, nappal van hogy csinálja, de nem mindig, csak éjszaka nincs vele ilyen gond.
Mi lehet az oka?
Próbáltam pótlást adni neki, saját lefejt tejemből, és tápból is, nem kellett neki az sem.
Adom neki az Infacolt rendszeresen, hátha a hasa fáj, már próbáltam a Gripe Watert is, de szerintem nem az a baj, mert kizárólag etetéskor jön elő a dilije.
Próbáltam azt is, hogy amikor pótlást adnék, nagyobb lyukú cumit teszek a cumisüvegre (barátnő szerint azért ordít, mert türelmetlen).
Semmi hatás.
Van valakinek tippje, hogy mi lehet a baja?
És hogy lehet, hogy két hónapig nem jött elő nála...
Igen, azt hiszem nem lesz más, dokihoz viszem.
Az édesanyám szerint el van kényeztetve, és azért dilizik... hát nem tudom... el lehet kényeztetni egy két és fél hós babát?!?!
És az "elrontás" az így jöhet ki rajta?!?!
Én nem hiszem, de sajna eddig minden tippje bejött a babával kapcsolatban...
Nálunk annyira összezavart mindent az az oltás, hogy nem tér magához.
Nem tudom másra fogni a dolgot, csak arra, mert átaludt az oltás után két napot, és azután felborult minden.
A már viszonylag jól beállt napirend, az evések ritmusa, minden.
Nem tudom, mit csináljak.
Én meg tehetetlennek érzem magam...
Azt gondoltam, az idő megoldja, de hát már két hét eltelt azóta... az azért sok idő...
Örülök minden tapasztalatnak, úgyhogy köszi!
Egyébként a Te babád mennyi idő után áll vissza a régi kerékvágásba oltás után?!?!
Két hét nem túl hosszú idő?
Mindjárt itt a következő oltás, akkor most ez lesz négy hónapos koráig?!?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!