Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A húsokat a kisbabának hogyan...

A húsokat a kisbabának hogyan készítsem el, hogy betehessem a fagyasztóba, és csak kivegyem, amikor szükség van rá?

Figyelt kérdés
csirkemellet például ha megfőzöm akkor mit csináljak a többivel,amit nem használok fel?
2009. máj. 3. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nyersen szelem fel,és folpakba csomagolom adagonként és úgy fagyasztom le!
2009. máj. 3. 21:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor kicsik voltak, akkor főztem egy nagy adagot, majd jégkockatartóban lefagyasztottam. Ha lefagyott akkor kivettem és áttettem ey dobozba. Aztán mindíg annyi kockát vettem elő, amennyire szükség volt.
2009. máj. 3. 21:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Én felkockáztam a csirkemellet, megfőztem enyhén sós vízben, és alufóliában 3-4 kockánként be a fagyóba.
2009. máj. 3. 23:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a segítséget.De ti mivel pépesítitek?mert nekem a botmixer nem akarja összepépesíteni,hanem apró szálkák maradnak?
2009. máj. 4. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!