Hol lehet kapni olyan járókát, aminek nagyobb lyukú hálója van, amibe tud kapaszkodni a baba?
Létezik még?
A kapaszkodókat még tuti nem éri el a mostaniakban, amik pl. brendonosak...a háló meg szinte nem is háló.
És hányan estek fejre? És haltak meg? Ha csak egy gyerek is, már kijelenthetjük, veszélyes.
És ahol a kezével felkapaszkodik, a lábával is, és feldől a járóka, kiesik belőle, fejjel.
Igenis, kis logikával látható, hogy veszélyes. Az hogy veled nem történt meg, és felnőttél, inkább a szerencse és nem a háló biztonságossága miatt volt.
Én is felnőttem gyerekülés sőt biztonsági öv nélkül és a gyerekeim az egyik legjobb és legdrágább ülésben ülnek, szigorúan bekötve. Mert sok gyerek meghalt autóbalesetben. És én belőlük indulok ki, nem a szerencsésekből, akik megúszták.
Úgyhogy semmiképp ne vegyél nagy hálóst, olyat kell, amin nem tud felmászni semmiképpen sem.
Utcsó, a fajárókában meg kitörheti a fogát...
Nem vagyok gyagya, a nagylyukút rögzítenénk boríthatatlanra...
És ha rögzíted, akkor felmászni nem is tud és kibillenni fejjel előre? Hát, lehet, persze az én fantáziámmal van baj, de szerintem rögzítés ide-oda, bedugja a lábát a lyukba és már mászik is.
Egyébként viszem biciklizni, hogyne. De nem például a falunk és a város között az útszélén, ahol 90-el mennek az autók, függetlenül attól, hogy vannak szülők akik megteszik. Hanem biztonságos helyen. Úszni is viszem, persze a Balatonba meg az uszodába, de nem hajítom a Margit hídról a Dunába, pedig biztos úszott már ki gyerek onnan is.
Egyszóval azért, a körülményekhez képest, mindent megteszek, hogy minimálisra csökkentsem a balesetek esélyét.
10-22 13:05
Képzeld el, van kiságya, de abban fejvédő van körbe, és alvásra, nem játékra használja. Tehát abban nem üti ki a fogát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!