Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tejpépről mi a véleményetek?...

Tejpépről mi a véleményetek? Mikor adjátok babátoknak? Szeretik a babák?

Figyelt kérdés
2011. okt. 21. 21:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, azt elfelejtettem, hogy imádja nagyon. :)
2011. okt. 22. 09:05
 12/17 anonim ***** válasza:
Az én lányom 8 hónapos, nagyon szereti a tejpépet. Persze nem mindegyiket, pl. a sima vaníliásat nem igazán eszi. De a gyümölcsöseket és a kekszeset nagyon imádja. Általában vagy reggelire, vagy uzsonnára kapja.
2011. okt. 22. 09:27
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! :-)
2011. okt. 22. 09:48
 14/17 anonim ***** válasza:
Elnézést, hogy kérdezek, csak az érdekelne, hogy aki a pépet fürdés előtt adja és elalvás előtt még tápszert eszik annak mit eszik a baba uzsonnára? Nekem uzsira kapja, vacsira tápszert és nem alszik jól. Szeretném kipróbálni, de mivel helyettesítsem? Tízóraira gyümit kap.
2011. okt. 22. 12:53
 15/17 A kérdező kommentje:
Szerintem akkor is adhatsz neki gyümit!!
2011. okt. 22. 14:56
 16/17 anonim ***** válasza:
Uzsonnára én joghurtot vagy tejpépet adok. De lehet gyümölcsöt is keksszel, vagy ha maradt főzelék délről, akkor akár azt is. Csak rajtad múlik.:)
2011. okt. 22. 21:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Én adom neki fürdés előtt a pépet. Egyébként doktornő és a védőnő tanácsára csinálom így. Uzsira tápszert adok neki olyan 4óra körül, azért mert azt az étkezést még nem váltottuk ki. De ha kiváltjuk, akkor gyümit adok neki. Ebédre kap főzeléket. próbáld ki esetleg Te is így, mert nekünk tényleg bevált. Reggel 7-8ig alszik, mint egy kis mormota. :)
2011. okt. 23. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!