Mikor volt több időd, amikor dolgoztál, vagy most, hogy otthon babázol?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert nekem sok ismerősöm kérdezi, hogy miért nem tanulok a gyerek mellett valamit, most lenne rá időm. Ha-ha! Multinál dolgoztam sok órát naponta, de ha hazajöttem, akkor kikapcsolhattam, ott volt a hétvége, most ezek nincsenek, ez 7 napos, 24 órás "munka". Igaz, van, hogy délután alszom egyet, vagy olvasok, de úgy élvezem, és nem tudom legközelebb mikor tehetem ezt meg, szerintem kb. nyugdíjas koromban.2011. okt. 21. 13:08
11/12 anonim válasza:
Amikor napi 9-10 órában dolgoztam egy nagyon hajtós munkahelyen. Mindig elérhetőnek kellett lenni telefonon. Most este 7-től van időm, napközben már csak 25-30 percet alszik 14 hós lánykám.... :-)
12/12 anonim válasza:
Mennyire aktuális a kérdésed!Én egy hipermarketben vagyok árufeltöltő,és pont az jutott ma eszembe,hogy egy 12 órás műszak kutyafüle egy itthoni nyűgösebb naphoz képest.8 hetes a fiam,aki 6 és 7 között kel és bizony egésznap szinte fent van,kb 20 percet egyhuzamban elvan magában meg a macijával de aztán anyáért kiabál!Minden házi munkát rohanva csinálok.Ő az én szemem fénye,de jó lenne karácsonyi ajándékként egy 24órás alvás))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!